VIDEO: Na pravo ljubezen je vredno počakati

Tik pred valentinovim sta moči združila Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek. V pesmi Zaljubljena prepevata o tem, da se na pravo ljubezen splača počakati, tudi njuna skladba pa je kar pol leta čakala na premiero ob prazniku zaljubljencev.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek - 2

Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek (Foto: Arhiv izvajalca)

V ritmu prihajajočega praznika zaljubljencev sta glasove združila Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek, v pesmi Zaljubljena. V duetu prepevata o tem, da se na pravo ljubezen splača počakati, saj nikoli ne veš, kdaj te doleti.

Amorja, ki sta Brigito in Matjaža združila v ljubezenski baladi Zaljubljena, sta bila avtor glasbe Zvone Hranjec in avtor besedila Boris Vratanar. Prvi je kot nekdanji avtor Brigitinih pesmi s pevko že sodeloval, tokrat pa sta jo k sodelovanju povabila z Matjažem in potrdila svoja pričakovanja, da bosta Brigitin in Matjažev vokal po kriterijih avtorske ekipe zvočno najbolje predstavila pesem Zaljubljena.

Brigita Šuler in Matjaž Ograjenšek - 1

Videospot za pesem Zaljubljena je nastal v zadnjem hipu. (Foto: Arhiv izvajalca)

Pesem sta Brigita in Matjaž, ki je javnosti bolj znan kot pevec velenjske skupine Chateau, sicer posnela že v poletnih mesecih lanskega leta, vendar bo svojo predstavitev doživela šele zdaj, ko jima je uspelo posneti tudi videospot.

Videospot za pesem Zaljubljena sta Brigita in Matjaž nameravala posneti v naravi, težava pa je bila v tem, da je pevko na termin snemanja doletela huda viroza. Snemanje je bilo zato prestavljeno na zadnji možen termin pred valentinovim, vendar je ekipo na dan snemanja presenetilo sneženje in mraz. So jima pa prostor odstopili v velenjski Vili Herberstein in jima tako v zadnjem hipu omogočili, da je videospot tik pred valentinovim vendarle ugledal luč sveta

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Več komentarjev