Peter Lovšin po 20 letih zopet z Big Foot Mamo

Peter Lovšin predstavlja nov videospot za pesem Ti lahko. K sodelovanju je tokrat povabil tudi priljubljeno in uspešno rock skupino Big Foot Mama, ki se mu bo pridružila tudi na odru na prihajajočem koncertu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Big Foot Mama je leta 1991 kot kvartet večkrat igrala kot predskupina skupine Peter Pan in tako jih je na nekem koncertu na Primorskem opazil Peter Lovšin. Takoj jih je angažiral za predskupino njegovim Sokolom in tako so si Bigfooti na številnih koncertih po Sloveniji nabirali kilometrino.

Peter Lovšin in Big Foot Mama

Big Foot Mama in Peter Lovšin (Foto: Arhiv izvajalca)

Lovšin je spomladi 1993 člane skupine – Alena, Jožeta in Guštija – celo vpoklical v svoj spremljevalni bend Vitezi obložene mize, v katerem ostanejo naslednja štiri leta in sodelujejo tudi na snemanju plošče Dolina kraljic.

Po dvajsetih letih so se člani skupine Big Foot Mama spet pridružili Petru Lovšinu in nastal je novi singel z naslovom Ti lahko, za katerega so posneli tudi videospot, ki je nastal pod režisersko taktirko produkcijske hiše Sever&Sever.

Big Foot Mama bo nastopila tudi na velikem koncertu Petra Lovšina, ki bo marca v prestolnici. Singel Ti lahko napoveduje jubilejni deseti solo album, simbolično imenovan Območje medveda, ki bo izšel za darilo ženam. 8. marca. Na albumu Območje medveda bo sicer 12 povsem novih Lovšinovih pesmi, med sodelujočimi velja za zdaj omeniti vsaj še kitarskega profesorja Mateja Mršnika kot neformalnega vodjo imenitne spremljevalne zasedbe, ter še dve gostujoči skupini Pankrte in Prismojene profesorje bluesa.

Peter Lovšin - 2

Peter Lovšin predstavlja videospot za pesem Ti lahko. (Foto: Matej Mitruševski)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
Dreycho 04.02.2017 16:55:39
Ma ni kaj, Pero naredi še vedno dober komad in prinese udarno svežino kljub letom. V slo ni takega rokerja. Tudi video je v redu, sigurno pa iz dokumentarca.
hmng 06.02.2017 14:41:22
mah....ja res...besedilo ima vedno novo, melodija pa je ze vec let enaka
Več komentarjev