Challe Salle v objemu seksapilne Maje

Priljubljeni raper Saša Petrović, bolj znan kot Challe Salle, je tokrat združil moči s seksapilno hrvaško pevko Majo Šuput. Skupaj sta posnela vroč videospot za pesem Kamikaza.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Challe Salle - 6

Maja Šuput in Challe Salle (Foto: Arhiv izvajalca)

Maja Šuput ima za seboj bogato 20-letno glasbeno kariero. Posnela je pet albumov, njeni najbolj znani pesmi pa sta Lopove in Ne lomi mi srce, za kateri je prejela tudi številne glasbene nagrade. Tokrat se je odločila, da k sodelovanju povabi postavnega raperja. "Challe Salle je bil najboljša izbira za pesem, saj je prvo izvrsten raper, kot drugo pa neodkrit dragulj, ki plava po slovenskem ozemlju," je za hrvaške medije povedala Maja.

Challe priznava, da Majo Šuput spremlja že nekaj časa in zelo ceni njeno delo. ''Maja je ena izmed najbolj znanih in uspešnih hrvaških pevk, zato sem bil zelo počaščen, ko me je povabila k sodelovanju. V bistvu sta naju povezala najina menedžerja. Dobili smo se na sestanku, kjer sva se takoj ujela in potem sva preprosto posnela pesem. Za glasbeno produkcijo je poskrbel slovenski producent Raay, tako da je ta projekt dejansko slovensko-hrvaška naveza. Spot smo snemali z eno najbolj uspešnih video produkcij na Balkanu - IDJ Videos, snemanje pa je potekalo delno na hrvaški obali v Opatiji, delno pa v studiu IDJ Videos v Beogradu. S pesmijo in spotom sem zadovoljen in upam, da sledi še več takih duetov s tujimi glasbeniki, saj je moj cilj prodreti tudi v tujino, kjer je bistveno večji glasbeni trg kot pri nas," je dejal priljubljeni raper Challe, ki je letos dopolnil 26 let. Z glasbo se ukvarja že sedem let, v tem času pa je posnel kar 20 videospotov, ki imajo skupaj več kot 23 milijonov ogledov na YouTubu.

Challe Salle - 7

Challe in Maja predstavljata videospot za pesem Kamikaza. (Foto: Arhiv izvajalca)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
HelloWord 19.08.2017 13:23:24
Tip naduvan in napunpan, k res misli da je neki hud....mogoče za une glupe silikonarke....ta maja pa je direkt iz enga porno videa..... Oba za pokozlat
Več komentarjev