VIDEO: 'Pomembna le ljubezen, vse drugo so nepotrebne sitnosti'

Miro Todosovski, nekdanji član skupine Pop Design se je povezal z Mirom Buljanom, ki je eden najbolj uspešnih avtorjev in producentov na Hrvaškem in v celotni regiji. Skupaj sta tako posnela pesem o tem, da je na koncu pomembna le ljubezen.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Eden najbolj uspešnih avtorjev in producentov na Hrvaškem in v celotni regiji, Miro Buljan, ki se podpisuje pod uspešnice največjih glasbenih imen v regiji (E.T., Toše Proeski, Nina Badrić, Neda Ukraden, Boris Novković, Tony Cetinski …) je pod svoje okrilje vzel tudi glasbenika, ki ga slovensko občinstvo dobro pozna. Miro Todosovski je odmevnega avtorja prepričal z izjemnim vokalom, zato je bilo sodelovanje neizbežno.

"Čutim, da je Miro predolgo skrit glasbeni dragulj, ki vas osvoji takoj, ko ga zaslišite peti. V izjemno čast si štejem imeti v studiu takšen vokal, tako da se zelo veselim ustvarjanja novih skladb z njim. Sporočilo pesmi je odsev življenjske skice in končno spoznanje, da je pomembna le ljubezen, vse drugo so nepotrebne sitnosti," je povedal avtor skladbe Miro Buljan, ki je odigral tudi večino instrumentov za novo uspešnico (električne in akustične kitare, bas, klaviature, bobni), medtem ko je spremljevalne vokale odpel še en vrhunski glasbenik, Marko Kutlić.

Za skladbo je Miro Todosovski posnel tudi videospot v sodelovanju s priljubljenim režiserjem Perico Raijem. Kadre, v katerih so odlično ujeti trenutki strasti, so posneli v Piranu in v Luciji. Ob Miru nastopa uspešna manekenka Maja Jančar. O sodelovanju z glasbenikom je virtuoz videospotov pri nas povedal: "Miro je izjemno talentiran pevec in prepričan sem, da ga čaka izjemna kariera. Njegova interpretacija pesmi je vrhunska. S takšnim profesionalcem mi je vedno v užitek delati in upam, da ga kmalu ponoviva."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
nikoiništa 16.09.2017 21:24:00
Ne poslušam takšne glasbe, oziroma po sili dogodkov jo pač kdaj moram. Priznam, da ima dober vokal, ampak da ga slovensko občinstvo dobro pozna? Prosim?!!!!!!!!!!! Kdo ga pozna?!!!!!!!!!!! Mogoče ljubljanska falanga samooklicanih balkancev. *. Jao bre.
Več komentarjev