PREMIERA: Anu pravi, vzem' si čas!

Barvit, zadimljeno soulovski vokal pevke Anu, ki je lani postregla s prvo pesmijo Dekle z naslovnice, si vedno bolj utira mesto na domači sceni. Pred nami je nov videospot za pesem Vzem' si čas, ki je optimističen, funky in zabaven. Oglejte si ga!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Anu – Vzem si čas (iz spota) - 5

Anu opozarja, kako se nam stalno nekam mudi in nimamo več časa niti zase. Zato predlaga, da si vzem'te čas ... tudi za dobro glasbo! (Foto: Ksenija Mikor)

Žurerski videospot pevke Anu Vzem' si čas so posneli v stanovanju, v katerega so morali vso opremo in pripomočke znositi v 3. nadstropje stare meščanske hiše. Janez Grm v spotu igra pisatelja in je v resnici pisatelj. Alex Kerševan je 7-letnik, ki po snemanju zaradi adrenalina sploh ni mogel zaspati. Primož Vrhovec je profesionalni igralec in v spotu igra pokeraša, Jurij Vižintin pa je bil "zvezda večera", saj je naš znanec, ki dela v snemalni ekipi 24UR na POP TV. Velenjčan je poznan po svoji legendarni "čupi", ki si jo je v spotu obril pred kamero. Znano je sicer, da se striže enkrat na leto v začetku decembra, tokrat pa je malce pohitel in se ostrigel že konec novembra, ko je bil videospot posnet.

Anu – Vzem si čas (iz spota) - 3

Anu si vedno bolj utira mesto na domači glasbeni sceni. (Foto: Ksenija Mikor)

Videospot je režirala Nina Tratnik, v njem pa nastopijo tudi člani Pihalnega orkestra Zarja Šoštanj, nato je sledila montaža, ki se je v tem zadnjem tednu dogajala hkrati z miksanjem komada in to v isti hiši.

"V eni sobi montaža, 10m stran pa v studiu miksanje. Skupna točka pa seveda jedilnica. Ko takole hkrati opazuješ stvari v nastajanju, je evforija na višku. Vsi zagnani, vsi motivirani in predani. Naporen, a lep november je za nami! Končni izdelek pa je bil najlepše možno darilo za Miklavža," je o snemanju povedala Anu.

Oglejte si videospot!

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
ursek77 18.01.2014 22:49:44
Dober vokal, dober groove... osvežujoče :)
Več komentarjev