Presenetila z drugačno pričesko: 'Pesem naznanja mojo novo podobo'

Jana Šušteršič, ki je Slovenijo osvojila z zmago v četrti sezoni priljubljene oddaje Slovenija ima talent, se predstavlja z novo pesmijo Sama. Pevka je ob izidu novega singla presenetila tudi z novo pričesko.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Jana Šušteršič - 4

Jana Šušteršič (Foto: Alesh Maatko)

"Pesem mi ogromno pomeni. Ko smo jo snemali, sem šla ravno čez neko fazo svojega življenja, o kateri govori skladba. Pesem tudi naznanja mojo novo podobo in novo zgodbo. Potrebovala sem namreč malce pavze, da sem zadihala po 'Talentih' in ugotovila, kako naprej," je ob izidu nove pesmi povedala Jana Šušteršič, ki je presenetila s krajšo pričesko, spremenila pa je tudi barvo svojih las. Iz temnolaske se je prelevila v svetlolasko.

Jani je s skladbo Sama za las ušla zmaga na letošnjem glasbenem izboru Popevka, saj se je na koncu uvrstila na 2. mesto.

Jana Šušteršič - 2

Jana Šušteršič je presenetila z novo podobo. (Foto: Alesh Maatko)

Pesem z naslovom Sama sta napisala Blaž Hribar in Rok Lunaček, ki sta na Popevki slavila tudi s 3. mestom, na katerega se je uvrstila pesem Kušn'me, ki jo je izvajal duo Mon'ami. Kot aranžer skladbe se podpisuje Patrik Greblo

"Prvotno je bila pesem bolj ljubezenska, vendar sem med ustvarjanjem prosila oba avtorja pesmi, Roka Lunačka in Blaža Hribarja, da pesem naredimo bolj intimno še bolj ponotranjeno. Mislim, da bolj ne bi mogli zadeti mojega bistvo,'' je še povedala za konec.

Jana Šušteršič - 3

S pesmijo Sama se je Jana predstavila na letošnji Popevki. (Foto: Alesh Maatko)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
Dinho8O 20.04.2017 19:41:35
Glas ze glas, ampak nekaj pa bi lahko dala na samopodobo.
Več komentarjev