Prvič v življenju je na dieti

Eden izmed najbolj znanih slovenskih raperjev Challe Salle, ki napoveduje svoj dolgo pričakovani prvenec, nam je priznal, da je trenutno precej nezadovoljen s svojim videzom, zato se je odločil za dieto.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Challe Salle - 3

Challe Salle (Foto: Arhiv izvajalca)

Mladi Challe Salle, ki je konec maja dopolnil šele 22 let, je vedno brez dlake na jeziku. Znan je predvsem po svojem edinstvenem slogu in raznolikih singlih, kot so Nočm it domov, Midva, To je to, Do konca, Borba, Kensl in Sam moja. Tokrat pa predstavlja svoj novi videospot za singel Kristalno jasno, ki napoveduje tudi istoimenski album, ki bo po šestih mesecih bolj intenzivnega dela luč sveta ugledal septembra.

Sam pravi, da bo album posebna mešanica novih pesmi, kjer se bo našlo za vsakega nekaj. ''Verjamem, da so moji poslušalci in poslušalke že malo neučakani, saj že delam album in prestavljam datume izida (smeh). Ne glede na vse se v studiu trudimo po svojih najboljših močeh, saj si želimo, da bo vse zvenelo, tako kot je treba in da bo izdelek zelo kvaliteten. Sem, kar sem, glasba je moje življenje in album Kristalno jasno predstavlja mojo zgodbo,'' je o prihajajočem albumu povedal Challe, ki nam je razkril, da je k sodelovanju povabil tudi nekatere glasbene izvajalce.

Videospot so snemali samo en dan, in sicer na dveh različnih lokacijah v Ljubljani. Za celotno produkcijo je poskrbel odlični Božo Proda Kšn G, s katerim je sodeloval že v preteklosti, pesem pa je produciral mladi producent iz Velenja, ki deluje pod imenom GIMI Productions. V videospotu je nastopil tudi mojster borilnih veščin Alen Mešanović, ki je raperjev najboljši prijatelj in osebni trener.

Challe Salle

Raper s singlom Kristalno jasno napoveduje prvi album. (Foto: Menart Records)

Challe Salle - 1

22-letni raper je priznal, da se je v zadnjih mesecih zanemaril, zato je prvič v življenju na dieti. (Foto: Arhiv izvajalca)

Challe nam je zaupal, da bo poletje delovno, saj se bo mudil tudi v tujini. Med drugim ustvarja komercialno glasbo za balkanski trg, pred kratkim pa je sodeloval tudi s sarajevsko pevko in z didžejem iz Švice. Challe, ki je že od nekdaj znan po svojem mišičastem telesu, nam je zaupal, da se je v zadnjem času malo zapustil, zato se je odločil za dieto.

''V zadnjih mesecih sem se malo polenil, saj nisem redno treniral in tudi na prehrano nisem pazil. Prvič v življenju sem šel na dieto. Mogoče ljudje tega takoj ne opazijo, ampak jaz vidim razliko. Trenutno pazim na prehrano, jem predvsem beljakovine, sadje in zelenjavo, izogibam pa se ogljikovim hidratom. Treniram vsak dan: zjutraj tek, popoldne pa fitnes in borilne veščine. Upam, da čim prej pridem nazaj v formo,'' nam je zaupal mladi raper.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 95
 
devlon 10.06.2013 08:55:15
pa saj sploh ne poje...samo nekaj govori...)
Več komentarjev