Psy bo novo pesem predstavil aprila!

Južnokorejski zvezdnik Psy, ki je svet obnorel s kultno pesmijo, plesom in videospotom Gangnam Style, bo aprila predstavil nov singel. Gangnam Style ima medtem že skoraj 1,4 milijarde ogledov. Kaj si lahko obeta(mo) od nove pesmi, pa bomo videli kmalu.

Psy - 2

Psy obljublja novo pesem, ki bo nasledila kultno skladbo Gangnam Style. (Foto: Reuters)

Človek, ki je prvi na YouTubu dosegel milijardo klikov s svojim megahitom Gangnam Style, južnokorejski raper Psy, pripravlja novo pesem, ki bo nasledila vsesplošno svetovno norijo. Ta je prebudila nešteto posnemovalcev, najnovejši v tem slogu je Harlem Shake, kaj pa bo sledilo "originalu", bomo videli. Psy je bil do zdaj precej skrivnosten o tem, kaj bo naslednji korak v njegovi karieri. Znano je, da je medtem postal milijonar in da si je privoščil razkošno domovanje v hollywoodskem slogu. Zdaj je v videu svojim oboževalcem napovedal novo pesem in mega koncert v Seulu.

"Aprila bo po celem svetu izšel novi singel. Pripravil bom tudi koncert. Lahko si ga boste ogledali v živo na YouTubu. Samo za vas," je obljubil.

V videu govori tako korejsko kot angleško, mogoče pa je tudi vklopiti kitajske, španske, tajske, indonezijske, francoske in portugalske podnapise. 35-letnik je trenutno na turneji po Avstraliji ter Latinski Ameriki, izdal pa je tudi nove remikse svoje kultne pesmi.

V preteklosti je že izjavil, da je pod pritiskom, ker se zaveda, da mora izdati dostojnega naslednika Gangnam Stylu. A je obljubil, da se bo zelo potrudil. Kot rečeno, ima kultni Gangnam Style na YouTubu že skoraj 1,4 milijarde ogledov.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
gekotary 09.03.2013 07:31:10
Tudi če jo Aprila 3013!
Več komentarjev