Robbie odpovedal dva koncerta, kaj se z njim dogaja?

Slavni pevec Robbie Williams, ki smo ga nedavno lahko ujeli v sosednjem Celovcu, je odpovedal zadnja evropska koncerta svoje turneje The Heavy Entertainment Show. Nastopiti bi moral namreč še v Sankt Peterburgu in Moskvi, kriva pa naj bi bila "skrivnostna bolezen", je pisal britanski tabloid The Sun.

Robbie Williams v Celovcu - 26

Kaj je krivo, da je moral Robbie Williams odpovedati nastope v Rusiji? (Foto: Miro Majcen)

Predstavnik 43-letnega pevca Robbieja Williamsa, ta je nedavno razprodal celovški stadion, je potrdil, da ima zvezdnik težave z zdravjem, čeprav ni hotel povedati podrobnosti. Pevec je tako odpovedal koncerta v Rusiji in tudi pojavljanje na dogodku v Sočiju. Sicer pa je nedavno iskreno priznal, da ima psihične težave, saj včasih na nastopih komaj upa iz garderobe stopiti na oder.

Menda trpi za agorafobijo, strahom pred odprtimi prostori, sumijo pa tudi, da je zaradi tega odpovedal sodelovanje v britanskem televizijskem šovu Grahama Nortona. "Ta posel škodi mojemu zdravju. Ubil me bo. Depresija je bila del moje družine in ne vem, ali bi se boril z njo, če ne bi bil slaven," je nedavno izjavil Robbie. Priznal pa je tudi, da mu največjo uteho nudi žena Ayda Field, s katero ima dva otroka, hčerko Theodoro in sina Charltona

Williams je letošnje poletje na turneji nastopal pred več kot 1,1 milijona ljudi, za februar in marec prihodnje leto pa že najavil nove koncerte v sklopu turneje po Avstraliji.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
zztop5 09.09.2017 19:52:52
Tisti ki ne veste kaj je depresija in anksioznost.se raje vzdržite komentarjev..
Hvala
Več komentarjev