Skupina Bohem pretirava?!

Že deseti singel z albuma Manifest ljubezni

Skupina Bohem je v eter poslala že svoj deseti singel z albuma Manifest ljubezni. Skladba Težko je lahko v sebi povzema rezultat prekrokane noči … In kakšen je deseti singel? Prisluhnite!

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Bohem

Člani skupine Bohem so poletje preživeli na odrih ... (Foto: Matevž Kostanjšek)

Bohem

Se bodo Bohem ustavili pri desetki? (Foto: Matevž Kostanjšek)

Skladba Težko = lahko je že deseti singel z drugega albuma skupine Bohem. Napovedi ob izidu albuma Manifest ljubezni, da je to plošča, na kateri so skladbe enakomerne in od katerih je lahko vsaka potencialni singel, so se torej izkazale kot pravilne.
To je tudi eden izmed razlogov, da se album še naprej dobro prodaja … In na koncertih je kljub spreminjanju repertoarja odziv poslušalcev še vedno enak. Po treh zelo uspešnih poletnih koncertnih sezonah ne moremo mimo citata, ki je na začetku pesmi: Vljuden pozdrav, bilo je res dobro ...

Nekaj o skladbi Težko je lahko je povedal tudi pevec skupine Matic Jere:

Bohem v Cvetličarni-5

Matic v elementu ... (Foto: Miro Majcen)

"Komad govori o rezultatu prekrokane noči in posledicah. Vsi najstniki in "absolventi", ki ponoči, namesto da bi spali, hodijo okrog ter z rahlo zmedenimi glavami poskušajo priti do vstopnic za vstop v odklop, se verjetno naslednji dan mučijo z vprašanjem, ali je bilo težko ali lahko. Prve raziskave pokažejo, da je tisto, kar naj bi bilo lahko, v bistvu težko, in obratno. Mislim, da je včasih precej lažje pridobiti težko dostopno stvar kot tisto, ki se ti ponuja. V eni sapi povedano je torej to: Težko=Lahko. Če se kdo ne strinja, naj enačaj pusti tam, kot je, ostali besedi pa enostavno zamenja in je volk sit in koza cela."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
_tilia_ 28.09.2010 23:51:49
Celoten album mi je zelo všečen, nekaj drugačnega, koncert pa 'trga'.
Več komentarjev