Skupina Soulfingers z največjim presenečenjem v svoji karieri

Skupina Soulfingers bo preživela vstop v novo leto v Sloveniji. 10-članska vrhunska koncertna atrakcija, ki je v svoji razburljivi karieri nastopila že na več kot 1700 koncertih, obljublja na silvestrovo veliko presenečenje.

Fotogalerija (7)

  • Soulfingers - 1
  • Soulfingers - 2
  • Soulfingers - 4
  • Soulfingers - 3
  • Soulfingers - 5
  • Soulfingers - 6
  • Soulfingers - 7

Soulfingers so izdali tri albume 'coverjev', Live in Bp club, Very Live in No Fingers Like Soul Fingers, prvič v dolgih letih uspešne kariere pa bodo izdali svojo avtorsko pesem z naslovom All I wanna do is dance. Ravno Slovenci pa bodo tisti, ki bodo imeli neverjeten privilegij, da bodo slišali pesem prvi, na njihovem novoletnem nastopu na Kongresnem trgu, kjer bodo Soulfingers pričarali ognjemet s pesmimi, nabitimi z neverjetno energijo.

Soulfingers - 5

Soulfingers (Foto: Arhiv izvajalca)

"Svečano bo! Naš groove vas bo ponesel v novo leto z nasmeškom na obrazu. Slovenija ima stil in poseben duh in zato smo srečni, da bomo s tako emocialno publiko lahko zakorakali v leto 2013, ki bo za nas izjemno pomembno," sta mnenja sol brata Denis in Haris. Denis dodaja še: "Vznesenost je še toliko bolj na vrhuncu, ker bo moj brat Haris te dni dobil sina in mogoče bo ravno na silvestrski večer slovensko luč sveta ugledal še en mali Soulingers."

Skupina v letu 2013 prvič v svoji karieri izdaja avtorske pesmi. Prva pesem All I wanna do is dance prihaja na slovenske radijske postaje takoj v začetku leta, Denis in Haris pa jo označujeta ko "hippy disco song".

Soulfingers so imeli priložnost deliti oder z znanimi imeni, kot so B .B. King, David Bowie, The Blues Brothers band, Eddie Floyd, Georgie Fame, Miriam Maceba, Macoto Ozone. Gostovali so na mnogih mednarodnih filmskih in glasbenih festivalih – Montreux jazz festival, budimpeški Siget fetival, MOSTRA – beneški filmski festival, NET AROUND the PLANET – svetovna akcija pod umetniškim vodstvom Briana Enoja in Petra Gabriela v Pavarotti centru itd.

Soulfingers - 7

All I wanna do is dance je hippy disco pesem. (Foto: Arhiv izvajalca)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
djeki66 31.12.2012 18:17:45
.....raje ne.....
Več komentarjev