Stonesi prejeli dva 'sredinca' na nagradah NME

Rolling Stonesi so bili kar dvojni dobitniki nagrad v londonskem Troxyju, kjer je bila podelitev nagrad glasbene revije New Musical Express (NME). Prejeli so nagradi za naj živi bend in za naj glasbeni film, za Crossfire Hurricane. Nagradi je v imenu skupine prevzel Ronnie Wood.

The Rolling Stones - O2 Arena, London - 10

Stonese so bralci glasbene revije NME izglasovali za dve nagradi. (Foto: Reuters)

Legendarni Rolling Stones so na letošnji podelitvi nagrad glasbene revije New Musical Express (NME) prejeli dve nagradi. V londonskem Troxyju, kjer je podelitev vodil komik Russell Kane, so prejeli nagradi za naj živi bend in za naj glasbeni film, za dokumentarec Crossfire Hurricane. Obe nagradi, ki sta v obliki roke z iztegnjenim sredincem, je prevzel kitarist Ronnie Wood.

Med preostalimi dobitniki so bili še Biffy Clyro (naj britanska skupina), Florence Welch (najboljša samostojna izvajalka), The Killers (naj mednarodna skupina), Palma Violets (naj novinci), Johnny Marr (božanski genij), The Maccabees (naj album, Given To The Wild), Arctic Monkeys (naj videospot, R U Mine) in Hobit: Nepričakovano potovanje (naj film).

Florence Welch

Florence Welch je prejela nagrado za najboljšo samostojno izvajalko. (Foto: Reuters)

Bilo pa je tudi nekaj dobitnikov v bolj "zanimivih" kategorijah, na primer najboljša sporočila na Twitterju (Alana Haim iz dekliške skupine Haim), naj knjiga (Mike Skinner: The Story Of The Streets), glasbeni trenutek leta (odprtje olimpijskih iger v Londonu), heroj leta (Barack Obama), negativec leta (Harry Styles), najslabša skupina (One Direction) in naj skupnost oboževalcev (Muse).

Za nagrade je letos glasovalo več kot 10 milijonov bralcev revije NME, kar je največ doslej.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev