Tanja Žagar: Z Blažem se za zdaj še spoznavava

V zadnjem času je veliko govora o domnevni romanci med Tanjo Žagar in članom ansambla Modrijani Blažem Švabom. Pevka nam je priznala, da ji je v zadnjih dneh še posebej vroče, a ne zaradi sonca.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Tanja Žagar - 3

Tanja Žagar (Foto: Lidija Mataja)

V zadnjem času kroži veliko ugibanj, ali sta priljubljena pevka Tanja Žagar in Blaž Švab iz Modrijanov nov parček na slovenski sceni. Čeprav njuni oboževalci menijo, da bi bila zelo lep par, za zdaj Tanja govoric, ali sta par, ni ne zanikala ne potrdila.

"Z Blažem se odlično razumeva! V njegovi družbi čas tiho, tiho beži, saj oba spadava med tiste bolj zgovorne! (nasmeh) Zaenkrat se torej še spoznavava, ko se vidiva, se veliko pogovarjava, občasno tudi poslovno sodelujeva in na odru sva tudi že zapela v paru. To pa je zaenkrat to!’’ je za 24ur.com povedala zgovorna Tanja. Med drugim nas je zanimalo, ali je z Blažem, ki mu oboževalk ne manjka, že bila na prvem zmenku.

"Na zmenku še nisva bila, sva pa drug drugega že zapeljala! In to na Koroško, saj oba voziva avtomobil iste avtohiše iz Slovenj Gradca. Tako da se bo najina skupna vožnja na Koroško zagotovo še večkrat ponovila."

Tanji je vroče

Tanja v teh dneh predstavlja tudi novi singel Kako je vroče, ki je kot nalašč primeren za vroče dni. Avtor melodije je njen dobri prijatelj Boštjan Groznik, besedilo pa je po pevkinih besedah posledica njenih vročih trenutkov. Pevka nam je še zaupala, da se v pesmi najde v vsaki besedi posebej in da ima v načrtu tudi snemanje videospota, ki se bo dogajal pod vročim soncem. Hkrati sporoča, da je singel namenjen vsem tistim, ki jim domišljijski svet ne pozna meja. In kakšni so njeni načrti?

"V mesecu juliju se bo zgodila druga Žagarija. Gre za enodnevni avtobusni izlet, na katerega ste vabljeni vsi, ki bi si želeli z menoj preživeti dan, se bolj spoznati, zvečer pa zažagati z menoj in mojo spremljevalno skupino Avantura! Lani sem svoje "žagarje" popeljala v Prekmurje, letos pa se odpravljamo na Bled! Konec leta bom izdala svojo četrto ploščo, zato bo moje poletje minilo v pripravah, snemanjih, pisanju novih pesmi ..."

Tanja Žagar

Zgovorna Tanja, ki še vedno dviga prah z domnevno romanco z Blažem iz Modrijanov, predstavlja nov singel Kako je vroče. (Foto: Lidija Mataja)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 58
 
poookie 31.05.2013 12:25:55
Tanja res naredi fešto, na odru je super. Ampak drugače jo je pa po celem prostoru preveč.
Več komentarjev