Tina prepeva o polni luni

Tina Osterman, ki se je z glasbo začela ukvarjati že pri 13 letih, predstavlja svojo novo pesem z naslovom Fool moon. Besedilo je napisala sama, za glasbo in aranžma pa je poskrbel Damjan Pančur.

Tina Osterman

Tina Osterman (Foto: Arhiv izvajalca)

Tinina nova pesem Fool moon (Polna luna) govori o tem, kako ob polni luni pridejo na plan vsa nepričakovana čustva, vse, kar je bilo do zdaj skrito, pa postane vidno.

"Ideja polne lune se povezuje z idejo zaljubljenosti in občutkom izgube nadzora nad dogajanjem. Polna luna predstavlja nekaj globljega, nepričakovanega, mističnega in nezavednega. Tudi pri dance pesmi smo želeli ujeti dvoličen, mistično-srečen občutek," je o svoji pesmi povedala Tina.

Tina Osterman iz Domžal se s petjem in pisanjem besedil ukvarja že dlje časa, javnosti pa se je prvič predstavila s pesmima An Innovator in Get up now. Pri teh dveh pesmih je sodelovala z Cazzafuro in Došo. Tina se je učila solo petja pri znanih učiteljicah petja, zdaj trenutno pri Nataši Nahtigal. Tina je plesala tudi v plesni skupini Angels, s katero je dosegla številne uspehe. Letos je magistrirala iz novinarskih študij na Fakulteti za družbene vede in je zaposlena kot producentka na enem izmed slovenskih radijev. Z glasbo se ukvarja že od otroštva in želi si, da bi bila glasba del njenega življenja in umetniškega ustvarjanja tudi v prihodnosti.

Tina Osterman

Tina se predstavlja s pesmijo Fool moon (polna luna). (Foto: Arhiv izvajalca)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 24
 
pedritsegonita 24.12.2012 17:49:27
Pesmica lušna ampak pokvari naglas :)
Več komentarjev