Tom Jones je zapel z Dr. Housom

Britanski igralec, komik, pisatelj in glasbenik Hugh Laurie je med nastopom v klubu Mint v Los Angelesu na oder povabil slovitega pevca Toma Jonesa. Skupaj sta zapela tri pesmi ter navdušila občinstvo.

Hugh Laurie

Igralec Hugh Laurie se v zadnjem času veliko pojavlja tudi na koncertnih odrih. (Foto: Reuters)

Hugh Laurie se je proslavil z vlogo v britanski humoristični seriji Črni gad, vsi pa ga bolje poznamo po vlogi Gregoryja Housea v ameriški televizijski seriji Zdravnikova vest. Poleg tega, da je Hugh izjemen igralec, je tudi talentiran pianist, kitarist in pevec. Pred kratkim si je prišel njegov nastop v Los Angelesu ogledati tudi legendarni 71-letni britanski pevec Tom Jones. Laurie ga je povabil na oder in skupaj sta zapela pesmi Baby Please make A Change, Great Balls Of Fire in End Of The Road.

Tom Jones bo novembra v okviru evropske turneje Praise & Blame nastopil tudi pri naših južnih sosedih. Kariera vitalnega šarmerja, ki traja že polnih 46 let, je zares vredna občudovanja. Spada med redke izvajalce, ki tudi po 70. letu starosti nastopa na koncertih in turnejah in snema albume.

Tom Jones

Tom Jones se je na odru pridružil vsestranskemu umetniku Hughu Laurieju. (Foto: Reuters)

Sir Tom Jones je živa legenda. Dobrodošel je po vsem svetu, od urbanih klubov, velikih aren do prireditev s scensko umetnostjo. V njegovem repertoarju najdemo različne glasbene žanre, ki privlačijo mlade in stare, moške in ženske.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
the provokator 06.10.2011 15:47:29
Kje je link? :D
Več komentarjev