Tvegaj, da ti ne bo dolgčas!

Člani skupine Bohem se v novem singlu soočajo s težavami današnjega časa. V singlu Deja Vu se vračajo na "mesto zločina" in ob spogledovanju s prihodnostjo iščejo stik z realnostjo.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

V življenju je treba tvegati, da se lahko premaknemo iz dolgočasnega vsakdana. To so spoznali tudi člani skupine Bohem, to so Matic Jere, Marjan Kotnik, Manca Pinterič, Dejvi Kotar in Damir Pavlič, ki se s to tematiko soočajo v novem singlu Deja vu.

"Komad govori o tem, da prehitro zapademo v kalupe in se zaradi ponavljajočih dogodkih v življenju začnemo dolgočasiti … Ko se tega zavemo, smo že stari in brez ciljev ... Prej ko spoznamo, da je treba v življenju tvegati, boljše je,“ je pesem razložil Dejvi Kotar.

"Je pa res, da je tveganje lahko tudi obsesija, ki te zasvoji in še preden to spoznaš izgubiš del mirnosti in pripadnosti v imenu suverenosti. Nauk zgodbe je, da je resnica vedno nekje vmes!"

"Kar je bilo, je bilo, in moralo je biti dobro. Kar pa še bo, pa svojo pot išče iz izkušnje v preteklosti, ker le eno z drugim tvorita popolno življenjsko doživetje,“ so prepričani.

Boheme v prihodnjih mesecih čaka kar nekaj koncertov, na katerih boste lahko slišali tudi nov singel. Ta pa seveda prihaja tudi že na slovenske radijske postaje.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
Benjamin Kovač 03.06.2010 05:36:47
oni so odlični, bravo še tako naprej.
Več komentarjev