Urgentno iščejo kitarista

Slovenski thrash metalci Negligence, ki so na sceni že celo desetletje, so ostali brez kitarista. Ker so tik pred izidom novega albuma, nujno potrebujejo novega kitarista.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Negligence

Negligence je tik pred izidom novega albuma zapustil kitarist.

Negligence - naslovnica albuma

Naslovnica novega albuma

Slovenska bay area thrash metalna zasedba Negligence, ki prihodnje leto praznuje 10. obletnico obstoja, bo v teh dneh izdala drugi studijski album z naslovom Coordinates Of Confusion.

Prva plošča Options Of The Trapped Mind, ki sodi med bolje ocenjene slovenske metalne plošče, je tako rekoč že pošla, fantje pa bodo morali začeti razmišljati o ponatisu.

A v tem trenutku se ukvarjajo z bolj neprijetnimi zadevami, saj jih je tik pred izidom novega albuma zapustil kitarist in so morali odpovedati kar nekaj koncertov.

Ker bi radi čim prej nadomestili manjkajočega člana, so se odločili, da ga poiščejo prek našega portala.

Ambiciozni, kvalitetni, drugačni in zanimivi kitaristi, željni koncertiranja doma in v tujini, se skupini Negligence javite na e-naslov thrashmakesmefresh@gmail.com. Za boljšo predstavo o skupini objavljamo njihov videospot za komad Warmachine s prvega albuma.

Negligence

Kdo se jim bo pridružil?

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
Baphomet 28.10.2009 20:29:13
zakaj lazete?
1. na sliki je naslovnica njihovega prvega albuma in ne novega.
2. in pravi naslov njihove plate je "*options of A trapped mind".
 
1A_ 27.10.2009 15:52:08
Ni kaj ...
axl 27.10.2009 15:09:41
Thx za info 1A!
 
1A_ 27.10.2009 14:49:17
axl: Novi album od Nargaroth se imenuje Jahreszeiten. Ko sem prvič slišal začetek komada Frühling, sem skoraj padel na rit. Stvar je konceptualna, komadi trajajo cca. 10 minut. Naj te začetek od Frühling ne zavede. Pri 4.14 zadeva postane hudo resna.
axl 27.10.2009 14:29:52
Se strinjam za Behemoth, nova plata Evangelion je ena boljših stvaritev, ki so jih izdali. No bom pa sedaj še za Nargaroth mal pošnifal.
d33pm1nd 27.10.2009 14:24:01
a je pogoj da zna špilat?

to ne znam, znam pa drva na cirkular prima žagat.
itak se bliža zima.
prvim 10 obiskovalcem koncerta zastojn nažagam kurjavo.
 
1A_ 27.10.2009 13:48:37
Zelo se zavedam nehvaležne usode, ki so je deležni predvsem slovenski metalci. Žal je pri nas premalo sredstev, da bi bendi res lahko izrazili svoj pravi glasbeni jaz. Zaenkrat se mi zdi, da je producentski vrh, ki ga dosežejo, Peter Tägtgren ...
No, saj ni vse mišljeno negativno. Skušam biti pač objektiven, ne glede na Slovenijo in Svet. Žal se vedno vse konča pri denarju.
Vsem pravim metalcem pa ob tej priložnosti svetujem nove Behemoth, če pa ste še malo bolj ekstremni, pa Nargaroth. ;-)
axl 27.10.2009 13:35:31
Res je 1A, ampak Negligence so pač Slovenci in če bi bili iz L.A-ja bi bilo verjetno lažje za njih ker jih pa le ne moremo metat v koš z vsemi kot praviš. Če si slučajno veš kak info o bendu, verjetno veš, da so posod v tujini kjer so igrali, bili zelo dobro sprejeti in imajo kar nekaj konkretnih recenzij iz večjih metalskih revij ipd. Glede na tvojo prvo izjavo sem se pa začudil o tvoji založenosti polic z metalom brez zamere, če pa je tako, pa je lepo od tebe. Bolnika, ki si ga omenil pa ne mešajmo v to glasbo, je ni vreden. Metal up your ass!
 
1A_ 27.10.2009 13:30:30
Tudi glavni in spremljevalni vokali sumljivo vlečejo na Vicious Rumors iz časov Sadistic Symhony.
 
1A_ 27.10.2009 13:23:06
Kje pa je moj prejšnji komentar s povezavo do Suicidal Angels? A je tudi ta prispevek "po naročilu" in mora moderator nadzorovati komentarje?

Še enkrat - zgornji posnetek kaže na zelo medli trash. Fantje niso uprizorili ničesar pretresljivega, zgolj variirajo na različne teme različnih bendov, ne samo trasherskih. Poslušajte za primerjavo Apokathilosis od zgoraj omenjenih Suicidal Angels. Tako zveni trash metal.
Več komentarjev