VIDEO: 2Cellos 'obdelala' Muse!

Luka Šulić in Stjepan Hauser, bolj poznana kot 2Cellos, sta skupaj z igralko v glasbeni seriji Glee Nayo Rivera posnela priredbo pesmi Supermassive Black Hole, ki jo v originalu izvajajo Muse. Oglejte si videospot!

2Cellos - In2ition

Druga studijska plošča In2ition dua 2Cellos je že izšla na Japonskem, drugod pa bo izšla januarja. (Foto: Arhiv izvajalca)

Čeprav je drugi studijski album In2ition dua 2Cellos že izšel na Japonskem, bo moral preostali del sveta počakati do januarja. 

Do takrat pa si lahko ogledamo, kako zveni priredba pesmi Supermassive Black Hole, ki sta jo Luka in Stjepan izvedla ob gostovanju pevke Naye Rivera iz legendarne televizijske nanizanke Glee.

Na prihajajočem albumu sicer gostujejo tudi Elton John, Steve Vai, Zucchero, med drugim pa na njem najdemo priredbe znanih pesmi, kot so We Found Love (Rihanna), Highway to Hell (AC/DC), Every Breath You Take (Police), Clocks (Coldplay), Voodoo People (Prodigy) in Candle in the Wind (Elton John). Tandem pa se bo konec marca spet vrnil v Slovenijo, ko pripravlja koncert v Cankarjevem domu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
nevica 22.12.2012 06:59:28
Komaj čakam, da prideta...
Več komentarjev