VIDEO: Neisho z Rokom združujeta strast in adrenalin

Če kdo zna, je to zagotovo Neisha. V novem spotu Vzemi je združila prijetno s koristnim in poskrbela tako za oči kot tudi za ušesa, saj skozi močno skladbo spaja dva na videz težko združljiva svetova.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Neisha in Rok

''K sodelovanju z Neisho me je pritegnila ljubezen do glasbe. To je tista moja 'druga' plat, enako pomembna je kot strast do motorjev. S tem skupnim projektom se je moja vožnja zlila v melodijo in tako sem prikazal moj ples na motorju," je povedal Rok. (Foto: Arhiv izvajalca)

Neisha se tokrat predstavlja z novim singlom Vzemi me z aktualnega albuma Krila. Za omenjeno skladbo, ki je za mnoge najlepša z aktualnega albuma, je posnela tudi videospot, ki je prežet z visoko mero estetike in dramaturgijo, ki z občutkom podaja po eni strani baladno, zasanjano vzdušje ter po drugi adrenalinsko, skoraj rockersko razpoloženje.

Za vse to sta kriva glavna akterja in njuna prepletajoča se svetova. Poleg Neishe se namreč v spotu predstavlja mladi virtuoz 'stunt rider' na KTM motorju Rok Bagoroš. Ona vsa zasanjana, zatopljena v svet črno belih tipk ter on odločen, pogumen, kroteč svojo soplesalko, v njegovem primeru motor, s katerim dejansko ustvarja koreografijo na spremljajočo glasbo.

Njun skupni imenovalec je vrhunskost, predanost temu, kar vsak zase počneta, ter simpatija, ki je zrasla med njunima vlogama. 

''V veliko veselje mi je bilo zopet sodelovati s preverjeno ekipo. Perici res zaupam in zopet smo 'zacoprali' nekaj res enkratnega. Prav ponosna sem na spot, prav tako kot na pesem Vzemi me, ki je ena mojih najljubših. Rokova ideja, da 'zapleše' v spotu z motorjem, mi je bila pa tako sveža in originalna, tako da sem samo prikimala, vse ostalo je steklo samo od sebe. Resnično me je navdušil in vesela sem, da sva tako združila najina svetova in nadgradila razpoloženje, ki ga pričara pesem sama. Nad videom sem navdušena in ga s ponosom predstavljam,'' nam je o novem spotu zaupala Neisha.

Neisha

Neisha v novem spoti Vzemi me (Foto: YouTube)

Pod taktirko režiserja Predraga Rajčića - Perice (Mediaspot), ki se je tudi tokrat izvrstno izkazal, je tako nastal zanimiv, gledljiv videospot, ki je lepa kulisa čudoviti baladi.

"Vedno mi je v veselje delati z Neisho. Imam jo na nek način že za svojo, saj je to najin tretji videospot. Ko sem pirvič slišal pesem, sem takoj vedel, na kakšen način se moramo lotiti snemanja. Je pa zanimivo to, da med pripravami na snemanje prve slovenske grozljivke snemam romantične videospote, kar je zame kot režiserja nedvomno nekakšen izziv. Tudi Rok me je fasciniral s svojimi vragolijami na motorju, poleg tega pa sem bil prav presenečen nad njegovo iskrenostjo, skromnostjo in prijaznostjo," je zaključil režiser.

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
zasavka1 09.02.2012 09:30:22
ljubezen nepozna meja samo tako naprej
Več komentarjev