VIDEO: Za zadnji hit posnel še videospot

V sodelovanju z Nenom Ninčevićem, enim najuspešnejših hrvaških skladateljev, in aranžerjem Igorjem Ivanovićem je Jasmin Stavros posnel singel z naslovom Južnije, manje tužnije. Posneli so tudi videospot, ki ga je režiral Andro Račić.

Jasmin Stavros - 3

Staki, kot ga ljubkovalno kličejo oboževalci, je z zadnjim singlom navdušil. (Foto: Izvajalec)

Veliki kralj zabav bo svoje najnovejše pesmi v kombinaciji z največjimi uspešnicami predstavil na izjemnem koncertu maja v ljubljanskih Križankah. Na že tradicionalnem koncertu se mu bo pridružil tudi Dražen Zečič, poleg Jasmina Stavrosa eden najbolj zaželenih pevcev pri nas, ki je pred kratkim razprodal dvorano Tabor in puljsko Areno.

"Tokrat gre za pesem z žalostnim pridihom, saj ženska zapusti moškega, on pa se nostalgično spominja lepih trenutkov in ljubezni, ki je klila med njima, ter ji želi posvetiti pesem in hkrati začeti življenje nekje bolj južno," je Jasmin povedal o besedilu pesmi.

Sodelovanje Ninčevića, velikega "hit makerja", in Stavrosa obljublja vrhunske pesmi, dobra besedila ter življenjske in nalezljive glasbene ritme. Nedvomno je pesem Južnije, manje tužnije prva v nizu velikih uspešnic, ki sledijo po sodelovanju omenjenega dvojca, album, ki ga Ninčević in Stavros ustvarjata že nekaj časa, bo luč sveta ugledal jeseni.

Jasmin Stavros - 1

Stavros in Ninčević (Foto: Izvajalec)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Mars 09.03.2013 13:34:32
Bravo, jugoslovenija je hvaležna za vse te objave. Brez tega ne bi našli svoje identitete.
 
Emperor 09.03.2013 10:54:06
Čudno. Nikjer niste napisali, da se je Stavros v avstriji zabil in napihal. vam je zagrozil s tožbo?
Sloncek_boncek 09.03.2013 09:08:19
a se je že streznil iz Kronplatza?
 
housexy36 09.03.2013 08:24:43
boljš kot vsi bedni naši slovenski komadi..
veyron84 09.03.2013 13:08:16
pol pa idi tja
Več komentarjev