VIDEO: Balkanski superzvezdnik Zdravko Čolić predstavlja novo pesem

Zdravko Čolić z velikim veseljem predstavlja svoj novi singl Šljive su rodile, ki hkrati najavlja njegov 15. studijski album. ''Temu se reče snemanje! Gre za čisti hedonizem za vse nas ... užitek, ki se ga bomo spominjali še zelo dolgo časa," pa o snemanju spota za pesem pravi režiser Aleksander Kerekeš Keky.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zdravko Čolić v pesmi Šljive su rodile, ki hkrati najavlja njegov 15. studijski album, prvič sodeluje  z Dejanom Petrovićem ki se pojavlja v dveh vlogah, kot gost s svojim Orkestrom in kot koaranžer. Tekst in glasbo je naredil Zlatan Fazlić, aranžma Nikša Bratoš in Dejan Petrović, režijo spota pa je Čolić ponovno zaupal Aleksandru Kerekešu Kekyju.

''Producent Nikša je med snemanjem demo posnetka rekel, da bi pesem dobro zvenela s trubači, kar je meni bil takoj signal za Dekija, najboljšega trubača na naših prostorih, ki ima svetovni bend. Zamislil si je harmonije, ki so meni rock'n'roll. Refren je vrhunski," je izjavil Čolić.

Režiser Keky, Zdravko Čolić in ekipa, ki je štela preko 50 ljudi, po končanem tridnevnem snemanju niso skrivali navdušenja nad ambientom, v katerem so bivali. Brez posebne dramaturgije je snemanje spota potekalo na vojvodinski domačiji, kjer živi 20 deklet. Drevo na katerem rastejo jabolka, hruške, kutine,vzcveti in rodi bogastvo sliv. Takrat se rodi tudi sreča, vse oživi in dekleta se z veseljem posvečajo domačim opravilom. 

''Temu se reče snemanje! Gre za čisti hedonizem za vse nas ... užitek, ki se ga bomo spominjali še zelo dolgo časa.  Želja je bila, da starejše generacije spomnimo, mlajše pa spoznamo s slikami časov, ki so obeležili naše otroštvo. Da prikažemo romantiko življenja naših starih mam. Nismo se ograjevali z geografskim podnebjem, želeli smo, da vse izgleda internacionalno. Ravno zaradi tega smo kostume poiskali direktno na münchenskem Oktoberfestu, rekvizite iz muzeja, avtomobil iz Amerike. Samo dekleta so naša“, je povedal režiser Keky.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
natolcevanjenapolno 18.10.2017 12:33:02
vleče preveč na narodnjak in ta finta, da na drevo dajo hruške in slive je brez veze. spot pod povprečjem komad tudi, za zdravka colica
Več komentarjev