VIDEO: Ben Jamin z ljubljansko božično pravljico

Benjamin Dolić, sedaj poznan kot Ben Jamin, je pevec, ki je nase opozoril že v prvi sezoni pevskega šova Slovenija ima talent. Sedaj predstavlja prvi videospot, božično pesem At Christmastime. Oglejte si ga!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Benjamin Dolić oz. Ben Jamin, ki se ga mnogi spominjate po imitaciji Michaela Jacksona iz prve sezone šova Slovenija ima talent, sedaj predstavlja prvi videospot. Gre za pesem At Christmastime, ki je prava božična viža v angleškem jeziku.

Ben Jamin - At Christmastime (iz spota)

Ben Jamin predstavlja prvi videospot za pesem At Christmastime, ki je prava božična viža v angleščini. (Foto: Arhiv izvajalca)

Pri nastanku sta sodelovala John DeNicola (med drugim producent filma Dirty Dancing) ter Patti Malloney, ki piše besedila za ameriške glasbenike.

Ben Jamin je posnel tudi videospot, pri katerem je za kuliso uporabil praznično Ljubljano, manjkal pa ni niti dedek Mraz. Videospot, ki deluje kot odlična promocija Ljubljane, bodo predvajali tudi v ZDA. Njegovo realizacijo je prevzela Amadea Hren, ki je odgovorna tako za scenarij kot tudi za režijo. Snemanje in montažo pa so zaupali Samu Letonji.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 22
 
zrenus 25.12.2012 16:40:32
ajoj... pač tema ne.. fantiček fantiček boš ti še mau vadu, ne pa da se blamiraš kle po Lublan
Več komentarjev