VIDEO: Bilbi pričarala pravo božično vzdušje

Bilbi je svojim oboževalcem pripravila nadvse čaroben božični koncert. Občinstvo je bilo pravega prazničnega vzdušja deležno že pred samim začetkom njenega nastopa, saj je zborček Druga harmonija v preddverju zapel nekaj božičnih pesmi, vsak izmed obiskovalcev pa je dobil tudi marjetico ...

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Maja Pihler – Bilbi, ki je lani božični koncert priredila kar v lastni dnevni sobi in ga preko spleta ponudila svojim oboževalcem, ki jim je prepustila tudi izbiro skladb, se je letos odločila, da ga ponudi v živo. V enem izmed ljubljanskih gledališč je v dobrih dveh urah z enim 15-minutnim odmorom občinstvu postregla tako z novimi pesmimi kot s svojimi največjimi uspešnicami.

Bilbi - 3

Bilbi je obiskovalce povabila, da si po koncertu vzamejo helijeve balone, ki so krasili sceno, in ti so priložnost zgrabili z obema rokama. (Foto: 24ur.com)

Občinstvo je bilo pravega božičnega vzdušja deležno že pred samim koncertom, saj je zborček Druga harmonija v preddverju zapel nekaj božičnih pesmi: Jingle Bells, White Christmas in Santa Claus is coming to town, vsak izmed obiskovalcev pa je dobil tudi marjetico.

Bilbi - 1

Bilbi je v goste povabila Guštija. Ta je na oder prišel oblečen kot Božiček, s čimer je Bilbi ubila dve muhi na en mah. (Foto: 24ur.com)

Bilbi je koncert začela s pesmijo Božič je lep, nato pa nadaljevala z Veter joče, Nič me ni sram, Obljubi mi, Hipijska, Ko tvoja sem še bla, Nič ne de, Drobne slike, Jokala bom jutri in Če srce se vname, nato pa si vzela nekaj minut premora. Po njem (in novemu šopku božičnih pesmi Druge harmonije) se je Bilbi na oder vrnila bosa in sezuta odpela te skladbe: Tisto ni bil maj, 505, Kaj pa ti? in Pesem od včeraj, nato pa se ji je na odru pridružil Miha Guštin – Gušti, oblečen v Božička (omenjenega glasbenika si je namreč zaželel eden izmed njenih oboževalcev, drugi pa si je zaželel Božička in pevka je obe želji združila v eno). Gušti je zapel pesem Balkanuej, nato pa Bilbi na kitari spremljal še ob skladbah Rio in Črn tulipan. Sledila je Bilbina največja uspešnica Hvala za vijolice, nato pa še pesem Iskrice. Redni del je glasbenica končala z Lennonovima skladbama Happy Christmas (War Is Over) in Give Peace a Chance, v bisu (ob vrnitvi na oder ji je gledalec poklonil temno rdečo vrtnico) pa še enkrat odpela skladbe Hvala za vijolice, Če srce se vname in Iskrice.

Ob koncu je Bilbi povabila obiskovalce, da si po koncertu vzamejo helijeve balone, ki so krasili sceno, in ti so priložnost zgrabili z obema rokama, saj so baloni v hipu pošli.

Več v videoprispevku, v katerim boste izvedeli tudi, kaj Bilbi najraje počne na božični večer.

Bilbi - 2

Glasbenica je v dobrih dveh urah postregla tako z novimi pesmimi kot s svojimi največjimi uspešnicami. (Foto: 24ur.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
mijavci 22.12.2012 20:22:13
Nič od glasbe, nič od babe.
Več komentarjev