VIDEO: Bohem o svoji novi pesmi povprašali kar glasbene prijatelje

Člani skupine Bohem nadaljujejo zgodbo, ki so jo začrtali hiti, kot so On je jaz, Deveti junij, Romanca, Dan za vas in tako zdaj predstavljajo novo pesem Balada o njej. Kako se jim zdi pesem, pa so povprašali kar glasbene prijatelje.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

"No, pa se je končno našel bend, ki je lastno fragmentacijo pripravljen deliti s svojo publiko. Riskantno? Mogoče. Osvobajajoče? Zelo verjetno," je o novi epsmi zasedbe Bohem dejal Nikola Sekulovič iz zasedbe Dan D.
 
"Zabaven ritmični rebus. Sveže, malo drugače a še vedno zelo Bohemovsko. Všeč," pa meni Tabujevec Iztok Melanšek.
 
"Bohem z novo skladbo ostajajo zvesti svojemu soundu in zelo odločno menjajo ritme in hkrati ohranijo spevni refren, ki si ga poješ še celi dan. Še en dokaz, da z menjavami razpoloženj v pesmi ni nič narobe, kot sem že vajen to pri naših Elvis Jackson," pravi Marko Soršak Soki iz Elvis Jackson.
 
… Je le nekaj mnenj glasbenih prijateljev zasedbe Bohem o njihovem novem singlu Balada o njej, katerega so trboveljski rockerji na svojem družbenem omrežju preudarno napovedovali že debelo obdobje pred izidom. V tem času pa ga postavili na poslušanje ušesom nekaterih glasbenih prijateljev.

"Ob peščici začudenih obrazov, ki so nemudoma vprašali zakaj iz tega nismo raje naredili štiri hite, je večina glasno pozdravila naš pogum ob lansiranju tako drugačnega glasbenega izdelka", o Baladi, ki pravzaprav ni balada, pove avtor besedila in glasbe ter basist zasedbe Dejvi Kotar: "Glavni poudarek pri nastajanju komada je bil – da zmoti! Da naredimo nekaj drugačnega, posebnega, poigravali smo se z idejo združevanja več stilov. Vsak del komada bi lahko bil nosilec svoje samostojne pesmi, še posebej refren pa je tako zapomljiv, energičen, zabaven, da smo vedeli, da imamo nekaj več.  Za nas je pesem nov, svež začetek in ideja, da si je treba upati več, je danes naš največji navdih. Imeli smo jajca in to tudi storili."
 
Za produkcijo in mix je tokrat poskrbel Miha Gorše, izid pesmi pa je pospremil tudi novi videospot izpod taktirke Dejana Baboska. V njem so zaigrali Andrei Lenart, Nina Igrutinovič in Nejc Horžen, ki so se s fanti in Manco za dva dni zaprli v garažo parkirne hiše. Več si oglejte v videu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
2201 01.02.2017 17:55:36
povprašali so za mnenje prijatelje?!? pa saj prijatelji spadajo v isto sceno predpisanih kvot predvajanja,torej gre za začarani krog (ne)kvalitete.
Več komentarjev