VIDEO: BRO predstavil sago zadnjih let

Mate Brodar - BRO je eden tistih glasbenikov, ki vedno znova presenečajo s svojimi glasbenimi sposobnostmi, z vsestranskostjo in odličnim vokalom. Tokrat je svojo notranjost, svoje sanje in misli v živo razgalil skozi novega 'otročička', ki je nastajal kar nekaj časa …

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Mate Brodar - BRO je izdal svojo drugo ploščo, ki jo je naslovil Smoods. Na njej za razliko od prvenca Serious Reggae Deviations gostujejo številni glasbeniki, med njimi Jamajčan Jah Mason, Švicar Junior Tshaka, Trkaj, Buda (Elvis Jackson), Polona Leben in Mojca Zalar.

Mate Brodar – BRO - 3

Mate Brodar - BRO vedno znova preseneča z glasbenimi sposobnostmi. (Foto: 24ur.com)

Na promocijskem koncertu je BRO predstavil skladbe tako z novega kot s starega albuma, na odru pa so se mu pridružili tudi gostje.

Mate Brodar – BRO - 2

BRO-ju se je na odru pridružil tudi Trkaj. (Foto: 24ur.com)

BRO-jevemu novemu izdelku, ki ga je avtor opisal kot svojo sago zadnjih let, bo mogoče prisluhniti po številnih krajih po Sloveniji, poleti pa bo nastopil tudi na znamenitem festivalu Sziget.

Več v videoprispevku!

Mate Brodar – BRO - 1

Na novem albumu je skupaj 14 skladb. (Foto: 24ur.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
godhead 01.03.2013 09:15:54
ta človek ima resne probleme sam s sabo, predvsem zaradi narcisoidnosti
klavdija1000kla 01.03.2013 09:53:05
Jaz pa mislim, da imaš predvsem ti velike probleme sam s sabo in glede na pretekle komentarje, si zelo ljubosumen na njegove uspehe. Še ti kaj naredi, pa boš veliko lepše živel.
godhead 05.03.2013 08:40:15
seveda nisem ljubosumen na te "uspehe" nekega vase zaljubljenega boybendovca, sem ga pa večkrat videl na odru in njegovo obnašanje je milo rečeno čisto afnanje. pa tudi njegovi prijatelji so povedali, da si je malo bogi, da porabi pred špeglom več kot kakšna ženska.
Več komentarjev