VIDEO: Dadi Daz popolnoma opustil alkohol in cigarete

Glasbenik Dadi Daz je v svojem zasebnem življenju naredil kar nekaj velikih sprememb. Po novem je namreč Kranjčan in nič več Medvodčan, saj sta se z ženo preselila v večje stanovanje, začel pa je tudi zelo zdravo živeti.

Dadi Daz, znan po svojem 'bonjovijevskem glasu' in številnih uspešnicah (Oprosti mi, Mamin sin, Če me ljubiš, Drugačne barve, Ko se stopil bo sneg, Žoge, Podoben sem zmaju, Santa Barbara itd.), je posnel videospot za skladbo Ona je vse.

Besedilo zanjo je napisala znana tekstopiska Damjana Kenda Hussu, aranžma in glasbo pa trojček Damjan Kuzmijak, Aleš Zibelnik in Dadi Daz. Pesem je pravšnja za te težke čase, saj je družbenokritična.

Za vizualno podobo skladbe je poskrbel Vanja Novak, ki je izkoristil svoje znanje računalništva in ustvaril moderen videospot. Kot navdih zanj je glasbeniku služila kar njegova žena Barbara.

Dadi Daz je po novem Kranjčan in nič več Medvodčan, saj sta se z ženo preselila v večje stanovanje. Pevec še vedno skrbi za svojo kondicijo in redno kolesari ter živi zdravo, saj je popolnoma opustil alkohol in cigarete. Rekli boste, kakšen rocker pa je to, vendar Dadi pravi, da se od zdaj naprej 'zadeva' le še z dobro glasbo in uživa življenje.

Dadi Daz

Dadi pravi, da se od zdaj naprej 'zadeva' le še z dobro glasbo. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
beast911 19.10.2012 22:07:23
Dadi legenda
Več komentarjev