VIDEO: Dare Acoustik predstavlja novo poletno pesem

Glasbenik, ki je med študentsko sceno zelo priljubljen, saj je prav njegova pesem Študentske fore postala himna priljubljenega študentskega vsakoletnega dogodka Škisova tržnica, predstavlja poletno pesem Rjav Uč.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Po lanskoletni poletni skladbi Na dekci glasbenik Dare Acoustik predstavlja nove ritme z besedilom, ki bo marsikateremu poslušalcu izvabil nasmeh na obraz. Videospot nosi preprosto zgodbo glasbenika, ki mu ob spominu na 'njo' uspevajo dnevne obveznosti z veliko mero humorja. To, kar lahko vsakogar drži pokonci po koncu partnerske zveze.
 
Glasbenik Darko Barbič, ki ustvarja pod imenom Dare Acoustic, je novomeški kantavtor, kitarist, pevec, njegovi začetki segajo v leto 2003, kjer je začel kot vodilni član rock skupine Noisebreak. Po 8 letih ustvarjanja je tako trenutno v pripravi drugi studijski album. Nekatere skladbe bodo presenetile z rokovsko obarvanostjo, medtem ko se pri nekaterih poigrava z elektronskimi ritmi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
Ciccerro 15.06.2017 15:17:26
A to je ta, ki špila enkrat na leto na Škisovi tržnici. a je organizator hehe
Več komentarjev