VIDEO: Emkej: Živeli ljudje in živela revolucija

Po prvem singlu iz prihajajočega albuma Probaj razumet, je že čas za drugega. Emkej se je tudi tokrat povezal s pevko Anino Trobec iz skupine Generator, ki bo nastopila tudi v novi sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Emkej se je povezal s pevko Anino Trobec iz skupine Generator, za podlago pa je poskrbel nadarjeni Emiljo A.C. Tako je nastal komad Ulice, ki so ga navdihnili dogodki, ki se dogajajo prav tam – na ulicah. Za mnoge so to zgodbe, pred katerimi si zatiskamo očmi, a Emkej je tudi tokrat glas ljudstva zlil v pesem, za katero lahko rečemo, da prihaja iz ulice za ulico. To je zgodba, ki je skrita očem, a jo poznamo vsi.

Videospot je nastal v sodelovanju z Domnom Ožbotom in Ajdo Perme, s katerima je že pred leti sodeloval pri snemanju spota Simpa. Zgodba se dogaja na ulicah, ne manjka pa niti znanih “uličarjev” in dogodkov, katerih podobnost z resničnostjo je naključna. V videuspotu lahko vidimo kar nekaj znanih ljubljanskih “uličarskih” fac kot so Žiga Födransperg - Fedr, David Furlan - Zekir, Vladimir Kosović - Doša in Mark Jacob Cavazza - Vazz. Snemanje je potekalo že v začetku poletja, ekipa pa ga je dokončala ravno pred začetkom šole.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Rdeči Karton! 04.09.2017 20:47:57
Marko Kocjan, mariborski ljubljančan brez dlake na jeziku. Ploden kot nepalska riževa polja. Le tako naprej prijatelj. Za nami ustane samo tisto kar smo ustvarili. Vse ostalo je izgubljen čas življenja.
Več komentarjev