VIDEO: Jesenski blues Vlada Kreslina

Vlado Kreslin predstavlja še en singel z albuma Če bi midva se kdaj srečala. Skladba Odkar te ni ima bluesovski pridih, ki deluje, ko da je stopila iz mehke melanholične jeseni, ki nas objema prav zdaj. Oglejte si videospot!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Bluesovsko in malce otožno pesem Odkar te ni Vlada Kreslina najdete na njegovem zadnjem albumu Če bi se midva kdaj srečala, sicer pa je ravno pravšnja za mrzle jesenske dni. Prav tako melanholičen pa je tudi pripadajoči videospot, ki je delo Damjana Kozoleta, ki večkrat nagrajeni režiser. Nazadnje je za film Nočno življenje v Karlovyh Varyh dobil glavno nagrado, in sicer za najboljšo režijo.
 

Vlado Kreslin

Vlado Kreslin predstavlja nov filmski videospot z albuma Če bi se midva kdaj srečala, ki ga je režiral Damjan Kozole, in sicer za pesem Odkar te ni. (Foto: Alenka Slavinec)

"Trditev, 'starejši je, boljši je', ne velja le za Dylana, Willieja Nelsona, Neila Younga  in Keitha Richardsa ter za celotno plejado veteranov rock glasbene scene, ampak tudi za fanta iz sosedstva, Vlada Kreslina," je za časopis Slobodna Dalmacija ugotovil novinar Zlatko Gall.

Oglejte si videospot!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
Ciccerro 05.10.2017 11:50:50
Vlada je že tako tolk žalosten, oz so njegove pesmi, da ne rabi še bluesa peti. Zadnji komadi so že prav depresivni.
Več komentarjev