AVDIO: Kevin Koradin se po hitih v angleščini in italijanščini vrača s pesmijo v slovenskem jeziku

Pevec, kitarist in avtor številnih hitov, nekdaj gonilna sila skupin Tide in Gora, predstavlja melodično pop rock skladbo z blues pridihom, ki govori o razhajanju, ko v razmerju ni več komunikacije in pravih čustev. "Morda je bolje, če nekatere besede ostanejo neizrečene, pa je končno sporočilo pesmi", pravi.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Pevec, kitarist in avtor številnih hitov, nekdaj gonilna sila skupin Tide in Gora, Kevin Koradin, ki je januarja letos zakorakal na solo kariero, po prvem samostojnem singlu v angleščini, Never let me go, in drugem v italijanščini, In un momento, zdaj predstavlja singl v slovenščini. Tretji samostojni singl Brez besed je melodična pop rock skladba z blues pridihom, ki  govori o razhajanju, ko v razmerju  ni več komunikacije in pravih čustev.

"Nezmožnost komuniciranja pripelje par do tega, da postaneta odtujena eden od drugega. Singl se sprašuje o smislu takšnega razmerja, skuša pojasniti in ubesediti misli in občutke protagonista, vendar naleti vedno znova na nerazumevanje in zid. Morda je bolje, če nekatere besede ostanejo neizrečene, pa je končno sporočilo pesmi", pojasni Koradin, pevec in avtor pesmi.

Kevin nam je izdal tudi, da je pesem Brez besed posnel z dolgoletnim prijateljem in producentom Cliffordom Goilom, ki je bil v tem času ravno sredi snemanja albuma za ameriškega filmskega zvezdnika in pevca Jeremyja Rennerja in si tako vzel odmor ter iz Hollywooda priletel v Slovenijo, kjer sta s Kevinom posnela več skladb.


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
 
Ciccerro 15.09.2017 11:00:28
kateri hiti že?
Več komentarjev