VIDEO: Kljub zdrobljenemu zapestju pomagal zgraditi dvigalo za invalide

Hrvaški glasbenik in kralj zabav Jasmin Stavros kljub poškodbi roke, ki jo je skupil ob skoku v morje, ne počiva. Še naprej koncertira, nedavno pa je posnel tudi videospot za svoj najnovejši komad Ona me ostavlja.

Jasmin Stavros

Jasminovo zapestje se tudi po dveh mesecih še ni povsem zacelilo. (Foto: Izvajalec)

Jasmin Stavros je poskrbel tudi za vizualno podobo skladbe Ona me ostavlja. Ta temelji na resnični zgodbi, napisal pa jo je Vinko Didović, Jasminov dolgoletni prijatelj, s katerim sta ustvarila že uspešnico Dani.

Stavros je sicer izjemno zaposlen s koncertiranjem, svojim nastopom pa se ni odpovedal kljub težki poškodbi roke, ki po dobrih dveh mesecih še vedno ni zaceljena. "Potem ko sem pomeril nove kopalke, ki sem jih kupil v Italiji, sem se odločil, da skočim v morje, a sem spregledal kamen, ki mi je zdrobil zapestje leve roke. Zdravniki so me poslali na nujno operacijo, od katere po dveh mesecih še vedno okrevam," je povedal hrvaški estradnik, ki v morje ni skočil že od otroških dni, zato tudi ne ve, zakaj je to storil tokrat. Staki je sicer znan tudi po svoji izjemni dobrodelnosti. Tokrat je lastnoročno pomagal zgraditi dvigalo za invalide, ki jim bo pomagalo pri vstopu v morje, da se bodo lahko brez težav kopali.

Jasmin Stavros bo novo pesem Ona me ostavlja kmalu predstavil tudi v Sloveniji, in sicer na velikem dvojnem koncertu. Legendarni dvojec Dražen Zečić in Jasmin Stavros se namreč v začetku decembra vrača v Slovenijo.

Jasmin Stavros

Staki je znan tudi po svoji izjemni dobrodelnosti. Tokrat je lastnoročno pomagal zgraditi dvigalo za invalide, ki jim bo pomagalo pri vstopu v morje, da se bodo lahko brez težav kopali. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
kapetan09 06.11.2012 01:06:00
JOJ , kolkokrat je pa ta imel zadnji koncert . V MB ne upa več nastpit zaradi tega. je pa fajn dnar pokasiral , ko je pel na vsaki vasici po Sloveniji.
Več komentarjev