VIDEO: Konec igre? Ed Sheeran kot raper v pesmi Taylor Swift!?

Pevka Taylor Swift je posnela nov videospot za pesem End Game, v katerem sodelujeta tudi njen glasbeni kolega Ed Sheeran in raper Future. Zanimivo je, da so ga posneli v Miamiju, Tokiu in Londonu. V njem pa je polno pomenljivih asociacij. Vas zanima, katerih?

Taylor Swift in Ed Sheeran v videospotu End Game

Taylor Swift in Ed Sheeran v videospotu za pesem End Game. (Foto: YouTube)

Da Ed Sheeran ni ravno od muh, dokazuje kot gostujoči glas v videospotu End Game kolegice Taylor Swift. Glasbena kolega se sproščeno zabavata, pojeta, pojeta in se imata nasploh v redu. V spotu gostuje tudi raper Future, sicer pa, roko na srce, tudi Ed bolj rapa kot pa poje. Taylor se bojda pokloni celo fantu Joeu Alywnu, saj so del posneli v njegovem rodnem Londonu, ona pa ima obesek v obliki črke J. 

Taylor ima očitno rada kače. V nekem trenutku, ko se po Tokiu vozi z motorjem, ima na sebi kačjo jakno, prav tako pije pijačo s slamico v obliki kače, ima kačje uhane in igra ročno videoigrico Kača. Med vožjo po Tokiu se na napisih v ozadju pojavita tudi imeni njenih mačk Meredith in Olivia, ena izmed njih pa ima celo majhno vlogo, saj je vidna v enem od prizorov.

Med referencami na njene ostale pesmi pa velja omeniti prizor z ognjemetom, kar spomni na verz "I'm shining like fireworks over your sad empty town" (bleščim se kot ognjemet čez tvoje žalostno prazno mesto) iz pesmi Dear John, ki naj bi bila o Johnu Mayerju, v nekaj prizorih pa Taylor dvigne kozarec in nazdravlja, kar bi lahko odražalo njen verz "Here's a toast to my real friends" (tule je zdravica mojim pravim prijateljem) iz pesmi This Is Why We Can't Have Nice Things z albuma Reputation.

Oglejte si videospot, ki ga je režiral veteran visokoproračunskih videospotov Joseph Kahn!

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
seronja80 21.01.2018 13:05:15
Ed Sheeran-a kariera bi šla lahko v zelo dobro smer, ker je več kot očitno, da model ima talent in zelo dober glas. Ampak, da se pojavlja v takih bednih komadih zaradi tistih nekaj več $ ki jih je zaslužil, da je zapel nekaj kitic je pa en velik minus! Uglavnm komad za kozlat tko kot večina pesmi od Taylor Swift..
Več komentarjev