VIDEO: Koroški Elvis z brki na ulicah Celovca

Skupina Bališ je na ulicah Celovca v "gonzo" stilu posnela nov video za pesem O5. In kaj počne Elvis z brki, oblečen v telovnik slovenske narodne noše, na ulicah Celovca? Več v videospotu!

Bališ - O5 (iz spota)

Prizor iz zafrkantskega videspota za pesem O5.

"Dobrodošli na Koroškem!" pravi zasedba Bališ, ki jo tvorijo čistokrvni koroški Slovenci. Na ulicah tamkajšnjega Celovca so, kot je videti tudi na samih posnetkih, številne mimoidoče presenetili, ko so tam brez vnaprejšnjega opozorila posneli kadre za svoj videospot za skladbo O5.

Bališ

Skupina Bališ vabi na Koroško, saj je videospot posnela tudi na ulicah Celovca. (Foto: Aljaž Velički)

Skupina trdi, da gre za svojevrstni pozdrav Koroški, pesem pa je na aktualnem albumu Novnos. Ker je v videospotu kopica različnih posnetkov, je nastajal približno pol leta, v njem pa je poleg članov zasedbe sodelovalo še okoli 30 posameznikov in 50 statistov.

Nizkoproračunski spot je posnel producent, snemalec in režiser Miha Dolinšek, sicer pa si ga bo večina najbrž zapomnila po prizoru pevca, oblečenega v telovnik slovenske narodne noše z lasuljo Elvisa in brki, ki se sprehaja po ulicah Celovca. Svoje pa doda tudi pomenljivo in neposredno besedilo. Za predstavo vsega navedenega pa si oglejte videospot!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
tikinosrce 17.07.2011 18:51:42
super
Več komentarjev