VIDEO: Mitja Šinkovec in 101ka band pravijo, da je nekaj na tebi

Mitja Šinkovec - pevec, ki nam lepša nedeljske večere v oddaji Znan obraz ima svoj glas - je skupaj z bandom poskrbel, da bodo objemi te jeseni še lepši. Fantje so spot za pesem Nekaj je na tebi posneli v Kranjski gori, ki doda skladbi romantični pridih in vse skupaj poveže v čudovito zgodbo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nekaj je na tebi je nova skladba Mitje Šinkovca in 101ke banda. Mitja, ki nas ob nedeljah preseneča v šovu Znan obraz ima svoj glas in nas s svojimi preobrazbami pušča brez sape, je človek mnogih talentov. Za glasbo skladbe je poskrbel sam, za produkcijo Matjaž Vlašič, pod aranžma se je podpisal Boštjan Grabnar, besedilo pa je napisala Urša Mlakar.

101ka band

Mitja Šinkovec in 101ka band drvijo novim ciljem naproti. (Foto: Arhiv izvajalca)

Pa pesem pa so posneli tudi spot, za katerega je poskrbel Ažbe Mejavšek, ki je ob nastajanju te skladbe dobil vzdevek "Čudežni deček", za snemanje in izvedbo pa Dinamik Produkcija.

Za šepet v vetru so fantje izbrali Kranjsko Goro – kraj, ki doda skladbi romantični pridih in vse skupaj poveže v čudovito zgodbo, v kateri , svojo vlogo odigra tudi Vesna Kramar.

In čeprav se jeseni vse umirja, Mitja Šinkovec in 101ka band brez zavor drvijo naprej, novim podvigom in novim ciljem naproti.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
Rastafarianist 09.11.2017 16:34:58
o bože. še eni k neki jokajo
Več komentarjev