VIDEO: Modrijanova največja uspešnica dobila parodijo

Ti moja Slovenija, ki jo izvajajo Centrijani, je priredba vsem dobro znane narodnozabavne viže Modrijanov Ti moja rožica. Skladba zrcali trenutno stanje v naši državi ter zaznamuje pa jo ostro in aktualno besedilo. Prisluhnite.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Centrijani - Ti moja Slovenija - 1

Vam je všeč njihova parodija? (Foto: Arhiv izvajalca)

Ti moja Slovenija oziroma nov hit Radia Center v izvedbi Centrijanov je ugledal luč sveta. "Žal so vse lumparije, ki jih zadnjih nekaj let počno naši sodržavljani na pomembnih političnih in gospodarskih položajih, postale slovenska folklora. Pesem oziroma video jih izpostavljata in verjamemo, da se bo z besedilom strinjala večina," pravi Sašo Papp. “Snemanje je bilo vnovič nepozabna izkušnja z obilico zabave, simpatičnih zapletov in glasnega smeha, ki je odmeval med vinogradi.“

Pri projektu so poleg Saša Pappa sodelovali tudi Polona Požgan, Ana Praznik, Mojca Lubanjšek, Štefko Bratkovič in Bojan Svenšek. Ali to pomeni, da bo odslej na radijskih frekvencah slišati tudi narodnozabavno glasbo?

"Ne, ne, zvesti ostajamo glasbi, ki jo imajo naši poslušalci najraje. Na našem radiu je še vedno mogoče slišati skrbno izbrane in kvalitetne komade, ki se pomagajo prebuditi ter začeti in preživeti dan.

Centrijani - Ti moja Slovenija - 2

Sašo Papp in Polona Požgan (Foto: Arhiv izvajalca)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 56
Tanek_led 17.05.2013 00:40:56
Zažiga!
Več komentarjev