VIDEO: Najbolj seksi raper spet dviguje temperaturo

Priljubljeni raper Challe Salle spet buri domišljijo. Posnel je nov videospot za izzivalno ljubezensko pesem Sede mi, ki jo lahko najdemo na njegovem aktualnem albumu Kristalno jasno. Tokrat mu družbo dela seksi manekenka Aida Muratović.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Challe Salle - 2

Challe Salle (Foto: Črt Slavec)

Challe Salle postaja vedno bolj provokativen. Po filmskem videospotu Nisi sam, ki ga je snemal kar v slovenskem zaporu Dob, nam predstavlja seksi videospot z začinjenim besedilom.

''Na mojem novem albumu Kristalno jasno se najde 23 pesmi z različno vsebino in stilom, pesem Sede mi pa se mi je zdela nekaj posebnega. Govori o ljubezni in seksu, vendar na lep in igriv način. Brez žensk bi bili moški čisto izgubljeni, zato me ni sram priznati, da znam uživati v pravi ženski družbi in vsem, kar spada zraven,'' je o novem videospotu povedal priljubljeni raper.

22-letnik ideje za pesmi dobiva v vsakdanjiku in vsa besedila piše sam, glasbena produkcija pa je delo njegovega prijatelja – priznanega producenta Damjana Joviča. Za videospot je poskrbel znani režiser Perica Rai, ki bo kmalu predstavil tudi svoj prvi celovečerni film. To je že njegovo šesto skupno sodelovanje z mladim raperjem, ki ima za sabo že 15 uradnih videospotov. Vsi skupaj pa imajo že več kot 12 milijonov ogledov na You Tubu, kar ga uvršča med najbolj gledane slovenske glasbenike na internetu.

Challe Salle in Aida Muratović

Priljubljeni raper predstavlja videospot za pesem Sede mi. (Foto: YouTube)

Aida Muratović

Aida Muratović (Foto: YouTube)

Snemanje videospota je potekalo samo en dan, in sicer v ljubljanskem hotelu in na ulicah prestolnice. Zraven postavnega Challeta pa je nastopila tudi znana manekenka Aida Muratović.

''Z izbiro igralke smo imeli tokrat kar precej težav, saj nikakor nismo mogli najti primerne kandidatke. Po nekaj tednih mi je Iris Mulej predlagala manekenko Aido Muratović, ki mi je bila takoj všeč. Izkazala se je za pravo izbiro, izpolnila je moja pričakovanja in sploh se ne opazi, da je zanjo to šele prvi videospot. Na snemanju je bilo kot vedno sproščeno vzdušje z veliko smeha in pozitivne energije in priznam, da sem užival - ne vem kdo ne bi ob takem dekletu,'' nam je za konec zaupal glasbenik, ki zatrjuje, da je še zmeraj samski.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 59
TtheG** 25.02.2014 14:22:28
Če je toti raper , pol je Charlie Sheen gay. :) haha
Več komentarjev