VIDEO: Nipke in Trkaj ponovno osvajata slovenski glasbeni prostor z novim singlom

Po uspešnicah Kok High in Vsi smo na istem sta Nipke in Trkaj združila kreativne moči in posnela singl, ki se iz hip hop/reagge ritmov prelevi v pravcato eksplozijo energije. Gre za pravo glasbeno rap fuzijo, ki je v Sloveniji še nismo slišali. Spot zanjo pa sta raperja posnela na čudovitem grškem otoku Krf.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nipke in Trkaj sta po uspešnicah Kok High in Vsi smo na istem spet združila kreativne moči in posnela singl Sam gremo, ki govori o spontanosti, o občutku, ko ti adrenalin požene kri po telesu in željo po zabavi, ta pa se nepredvidljivo konča. Kompozicija nove pesmi je drugačna, kot smo jo bili vajeni od njiju, saj se iz hip hop/reagge ritmov prelevi v pravcato eksplozijo energije, v kateri sodelujejo pihala, ki smo jih bolj vajeni v balkanskih ritmih.

Za produkcijo je poskrbel 'hitmaker' Damjan Jović, pihala je prispeval Rok Nemanić, kitaro pa Leon Žunec. Gre za pravo glasbeno rap fuzijo, ki je v Sloveniji še nismo slišali.

Za pesem je ekipa posnela tudi videospot na čudovitem grškem otoku Krf. Scene Nipkejevega glisiranja s hitrim čolnom, Trkajeve vožje s štirikolesnikom in druge kadre je režiral Blaž Hojžar, ki je v video umestil tudi nastop pred zabave željnimi maturantkami in maturanti.

Kaj se torej zgodi, ko si dva uspešna slovenska hip hop glasbenika privoščita zabavo, eden od njiju  se po večernih dogodkih zbudi zakopan v pesku plaže in na žgočem soncu, drug pa v vili, v postelji, skupaj z orko in potapljaško opremo? Tega ne vemo, lahko pa sklepamo, da je bila noč nedvomno divja!

Oglejte si videospot in prisluhnite pesmi, ki je med oboževalci že našla mesto v listi predvajanj, v nekaj dneh od objave videa na YouTube pa si jo je ogledalo že več kot 30.000 gledalcev.  

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
igorli 13.10.2017 18:47:53
Slo rap je za bruhat. Nobenega furma nima.
Več komentarjev