VIDEO: Objavila, kar si marsikateri svetovni zvezdnik ne bi upal

R'n'b pevka Beyonce je zelo priljubljena po vsem svetu, zato ni nič presenetljivega, da se na YouTubu pojavijo številni videoposnetki, na katerih oboževalci prepevajo njene hite. In kaj se zgodi, ko njen veliki hit v živo zapoje slovenska pevka?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Kataya

Kataya se je posnela med petjem Beyoncijine pesmi Love On Top in požela številne pozitivne kritike. (Foto: YouTube)

Ni skrivnost, da je slovenska pevka Kataya navdušena nad r’n’b pevko Beyonce, ki je s svojim odrskim nastopom prepričala že na nedavnem koncertu v Zagrebu. Kataya si je tokrat drznila naredila nekaj, kar si marsikatera še svetovna zvezda ne bi, in sicer je pred kamero v živo zapela eno od Beyoncijinih vokalno najtežjih pesmi Love On Top in posnetek objavila na Facebooku. V trenutku je prejela številne pozitivne kritike na račun svojega izjemnega pevskega talenta. Brez oklevanja lahko rečemo, da si marsikateri glasbeni izvajalec tega ne bi upal storiti, saj po večini objavljajo le končne, studijske različice pesmi. Poglejte si videoposnetek in se prepričajte o njenem talentu.

Kataya pa je v teh dneh zelo delavna. Kljub študijskim obveznostim (kot pravi sama, je izobrazba najbolj pomembna ne glede na to, kaj počneš v življenju in kako uspešen si) si je vzela čas in v sodelovanju z raperjem Challetom Salletom in Erikom posnela novo skladbo Numero Uno, za katero načrtuje tudi snemanje videospota. Simpatična pevka nam je zaupala, da je to njeno prvo sodelovanje in kot se je pošalila, je izbrala ''najboljši par oziroma smo skupaj sanjski trio''.

Kataya pa pridno snema tudi risanke, saj bomo čez nekaj tednov lahko videli film Smrkci 2, kjer bo zopet posodila glas Smrketi.

Challe Salle, Kataya in Erik

Kataya bo v sodelovanju z raperjem Challetom Salletom in Erikom kmalu izdala novo skaldbo. (Foto: Tine Potočnik)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 80
BungeeYadah 18.07.2013 19:17:06
Posnetek je res bolj tak, da tolčejo ven visoki, rezki toni, ampak vseeno lepo dokaže, da Kataya zmore, kar zmore le malo pevk iz SLO, pri tem pa seveda mislim tiste, ki so dovolj prisotne na netu, da jih ni težko opaziti. Tako da, vsa čast, ni kaj. Sicer mislim, da gre Beyoncé za pol tona gor še 2x, Kataya pa posnetek prekine. Ampak to ne zmanjša njenega dosežka. Glede tega, da bi ji lahko zavidala Beyoncé, pa... Kaj ji naj zavida? Da sta obe dobri? Ah, brezveze, spet te senzacionalistične od 24 ur.
Več komentarjev