VIDEO: Po 23 letih – spet Kylie in Jason!

Kylie Minogue in Jason Donovan sta po 23 letih spet nastopila skupaj – v londonski areni O2 sta zapela njuno skupno uspešnico Especially for you. Oglejte si video!

"Celoten avditorij je pel z nama, hvala vsem. Neverjetno!" je na Twitter zapisala Kylie Minogue, ki je po 23 letih spet nastopila z Jasonom Donovanom, s katerim je leta 1988 posnela uspešen duet Especially for you. Zdaj sta pesem zapela na koncertu The Hit Factory Christmas Cracker Show v areni O2 v Londonu. 

Jason Donovan in Kylie Minogue

Jason Donovan in Kylie Minogue sta pesem Especially for you posnela leta 1988, ko sta bila oba stara 20 let. (Foto: YouTube)

Kylie in Jason sta bila tudi soigralca v avstralski žajfasti nadaljevanki Sosedje, sicer pa je Jason pred kratkim v pogovornem šovu Piersa Morgana priznal, da sta bila ljubimca. "Lovila me je in počasi sem se vdal. Kmalu sva bila sodelavca in hkrati v razmerju," je razkril pevec.

Na koncertu so se posvetili tudi letos preminuli disko divi Donni Summer, temnopolta Sinitta pa je občinstvo navdušila s pesmijo Toy Boy, ki jo je zapela v spodnjem perilu.


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
UDŽAT 23.12.2012 18:01:58
To je naj...razglašen duet!
Več komentarjev