VIDEO: Skupino Neomi zapušča pevka

Skupina Neomi predstavlja videospot za svoj novi single Odpri oči. Z novim singlom skupina oznanja enoletni premor, saj se pevka Saša, sicer študentka medicine, odpravlja na človekoljubno odpravo v Papuo Novo Gvinejo.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Skupina Neomi predstavlja videospot za njihov novi single Odpri oči. Prav to avtorsko delo je nastalo prvo in je kasneje sprožilo, da so pevka Saša Vipotnik ter njena bratranca, kitarist Tadej Košir in basist Jernej Kržič, sestavili glasbeno skupino. 

Odpri oči je drugi videospot s plošče Poglej, ki so jo decembra 2011 izdali pod okriljem Glasbene zadruge Celinka.

Svoj drugi videospot so zaupali mladi skupini UPT pod taktirko Urše Kastelic in Blaža Bačarja, glavno vlogo pa je odigrala Gorka Berden
 
Z novim singlom skupina oznanja enoletni premor, saj se pevka Saša, sicer študentka medicine, odpravlja na človekoljubno odpravo v Papuo Novo Gvinejo. Skupina Neomi bo v tem času pripravljala vsebino za naslednjo ploščo in si nabirala moči za prihajajoče koncerte.

Skupina Neomi

Skupina Neomi (Foto: Ajda Zupančič)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
strojnik500 04.06.2013 07:41:20
a to bi mogl poznat?
Več komentarjev