VIDEO: Snemanje videospota je spremljala tudi žalost in nesreča

Pevka Brigita Šuler predstavlja videospot za pesem Hvala ti za lepe dni. Melodijo za pesem je napisal znan hrvaški avtor Goran Topolovac, besedilo pa je delo Brigite. Pevka s pesmijo sporoča, da je pomembno, da ljubimo in cenimo življenje v objemu svojih bližnjih.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Pesem pevke Brigite Šuler je nastala v času njene čustveno boleče izkušnje ob izgubi očeta, zato govori o najbolj tragičnih izgubah v našem življenju, izgubah naših bližnjih. V vsakdanu se obremenjujemo z nešteto problemi, ki to sploh niso. Izguba bližnjega pa v trenutku prekine vse, tudi smisel življenja. Tega se v vsakdanu ne zavedamo, zato nas toliko bolj boli, ko nas takšna tragedija doleti. V pesmi Hvala ti za lepe dni, Brigita vsem sporoča, da je pomembno, da ljubimo in cenimo življenje v objemu svojih bližnjih in smo hvaležni za vse skupne trenutek, tako v slabem kot v dobrem, saj so tako slabi kot dobri trenutki kamenčki v mozaiku našega čudovitega življenja in bi morali ceniti slehernega, ko še imamo drug drugega ob sebi.

Pesem je nastajala vse od aprila 2017, saj je bilo snemanje, zaradi bolečine ob izgubi očeta Rajka, večkrat prekinjeno. Na koncu je Brigita za to pesem v Bolgariji posnela tudi vse kadre za videospot, vendar so ji zadnji dan snemanja iz avta ukradli vso snemalno opremo s spominskimi karticami vred. Na srečo je ena kartica z nekaj kadri iz prečudovite Bolgarije le ostala in kadre so uporabili v videospotu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
pedritsegonita 14.10.2017 13:10:06
turbo folk pjevačica... wernerjeva muza..
Več komentarjev