VIDEO: Sto na uro s 'prijateljico noči'!

Rockerji Demolition Group so v sodelovanju s Sašem Podgorškom posneli visoko oktanski videospot za pesem Stokrat. Snemanje pa je bilo prava mala pustolovščina.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Demolition Group - Stokrat (snemanje)

Režiser in snemalec Sašo Podgoršek se je na kombi 'inštaliral' kar s plezalnimi pasovi, da je lahko varno bingljal skozi odprta zadnja vrata in vso akcijo med vožnjo tudi posnel.

Brežiška zasedba Demolition Group je v začetku septembra v brežiški Vrbini posnela nov videospot za pesem Stokrat. Za vizualizacijo je, tako kot je pri njih v navadi, poskrbel njihov hišni režiser Sašo Podgoršek, gre pa za eno od štirih novih pesmi.

Fantje so nam o snemanju razkrili, da so uživali kot v najboljših časih skupine, kako tudi ne bi, saj so si videospot za energično pesem omislili kar v kombiju, posnetim med hitro vožnjo. Večino zadev, kar se tiče snemanja, so s pristopom "naredi sam" pripravili kar sami, napeljali elektriko, usposobili avtoradio in zvočnike.

Demolition Group - Stokrat (snemanje)

Na kombi postaji ni imel nihče s seboj MP3 predvajalnika, pa je zaigral kar Uroš Srpčič.

Še najnevarnejše delo je imel režiser Sašo, ki je bil tudi snemalec in je s plezalno navezo visel čez zadnja vrata kombija. Med snemanjem pa je stal na podestu, ki so ga naredili in zmontirali posebej za to priložnost.

Rezultat je zato toliko boljši, dobro oko pa lahko v spotu ujame tudi malenkosti, kot so tepih, disko krogla, skelet na ogledalu, in seksi koledar, ki so jih prinesli iz prostora za vaje. Pevcu Goranu pa družbo dela tudi "prijateljica noči", kakšna, pa si oglejte v spotu.

Demolition Group - Stokrat (snemanje)

Namesto Jureta Longyke je vskočil njegov "dvojnik" Andrej Lapuh.

Kot zanimivost velja omeniti, da je glas radijskega napovedovalca prispeval Jure Longyka, ki se zaradi "varnostnega faktorja" ni udeležil snemanja, ga je pa zato nadomestil njegov "dvojnik", Andrejčk.

Mojster zvoka pri Demolition Group Matjaž Pegam je bil v vlogi šoferja, ki pelje bend in z vso brzino drvi po makadamski cesti. Snemanje je šlo kot namazano, edino težavo so jim predstavljali izpušni plini zaradi odprtih zadnjih vrat, a so smrad in strupe menda uspešno izpirali s pivom in tobakom.

Demolition Group - Stokrat (snemanje)

Štirje 'ta stari Demolišni' so med snemalnim premorom pozirali za družinski album – od leve: Bojan Fifnja, Jože Pegam, Goran Šalamon in Matjaž Pegam.

Vrbina je sicer čudovit in zajeten kos divjine z topoli ob Savi pod brežiškim gradom. Tam je raj za 'trimčkarje', konjenike, zaljubljence, vrtičkarje in komarje. Razpoložena ekipa je, poleg z omenjenimi, doživela tudi bližnje srečanje z nekaj policijskimi patruljami, vendar so bili vsi ob srečanju z 'Demolišni' prijazni in dobre volje.

Demolition Group so tako nazaj z novo, stokratno močjo rockovske energije, sicer pa jih v decembru lahko kar nekajkrat ujamete v živo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
red_star 28.11.2009 14:29:19
dobra konkurenca za tist izbor v Indiji (najslabsi videospoti na svetu) :)))
Več komentarjev