VIDEO: Strastna Severina 'nora od ljubezni'

Hrvaška pop zvezdnica Severina je oboževalce razveselila s svežim spotom za svojo novo pesem Mrtav bez mene, iz katerega kljub temu, da v njem nastopa sama, kar poka od strasti. Že ob najavi je dejala, da si je želela pesem, ki bo nora od ljubezni in krvava. Kaj mislite, ji je uspelo?

Priljubljena hrvaška pevka Severina je oboževalce razveselila z svežim spotom za svojo novo pesem Mrtav bez mene, v njem pa navdušila s strastno interpretacijo močne pesmi. Čeprav v spotu nastopa sama, gledalcem niti za trenutek ni dolgčas, saj zvezdnica z dinamiko in zapeljivim nastopom poskrbi, da so ves čas oči prilepljene nanjo. 

45-letnica je spot premierno objavila na svoji Facebook strani, zraven pa pripisala, da gre za eno njenih najljubših pesmi s prihajajočega albuma, ki bo izšel v dveh delih, prvi v začetku julija, drugi del pa jeseni, kar je še ena novost v diskografiji sosednje Hrvaške.

"To je težka pesem, a se ji nikakor nisem mogla upreti. Glasbo je napisal odlični Damir Handanovič, Marina Tucakovič pa me je vprašala, kakšno besedilo si želim. Odvrnila sem, da takšno, ki bo noro od ljubezni in krvavo. Seveda je Marini uspelo," je dejala Severina.

Videospot je režiral severinin dolgoletni sodelavec Darko Drinovac.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
Kokošanel 05.06.2017 19:55:56
Nice body.
Več komentarjev