VIDEO: 'Težko je spustiti človeka blizu v današnjem času, še posebno v intimen odnos'

Simpatična slovenska glasbenica Christine je po zadnjem podvigu v Zagrebu, kjer je nastopila na uradni zabavi po koncertu Beyonce, spet stopila na slovensko glasbeno sceno. Pred kratkim je izdala svojo drugo samostojno skladbo S.E.D. - Sam En Dotik, zdaj pa je zanjo posnela tudi videospot.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Christine Zadnikar - 4

Močnejša in bolj zrela se je Christine znova vrnila na glasbeno sceno. (Foto: Ana Gregorič)

S.E.D. tudi na filmskem platnu

Skladbo S.E.D. bomo imeli priložnost slišati tudi v slovenskem filmu Izhod režiserja Dejana Baboška, ki ga je skladba prepričala ravno za romantični ljubezenski prizor. V filmu pa lahko poleg skladbe vidimo tudi Christine, ki se je preizkusila kot igralka in odlično odigrala vlogo bančne uslužbenke. Na snemanju je spoznala glavnega igralca Aljošo Kovačiča, s katerim sta skupaj zaigrala tudi v njenem novem videospotu za skladbo S.E.D. Snemanje spota je pod režijsko taktirko Mateja Grginiča potekalo na Vrhniki, poleg Christine in Aljoše pa se je v filmu pojavila tudi štirinajstmesečna deklica, ki je zaigrala njuno hčer in hkrati popestrila snemanje. Videospot je bil posnet v rekordnih dvanajstih urah, med samim snemanjem pa se je celotna ekipa zelo zabavala. Ker je bilo posnetih kar nekaj ljubezenskih prizorov, nam je Christine zaupala, da ji je bilo lažje snemati z Aljošo, ki ga že dobro pozna, kot pa da bi podobne prizore posnela s popolnim neznancem.

En dotik več kot tisoč besed

Skladba je osebnoizpovedna in govori o odnosu. Navdihnila jo je pretekla zveza. "Kot oseba in kot ženska imam neprestane notranje boje. Težko je spustiti človeka blizu v današnjem času, še posebno v intimen odnos. Čeprav si v zvezi, vsak človek potrebuje čas zase, čas, da lahko funkcionira sam s sabo. Včasih si po napornem dnevu človek želi le mir in samoto, spet drugič pa si želi le pasti v objem ljubljene osebe. Lepo je, ko se najdeta dva, ki se razumeta brez besed. Meni največkrat en sam dotik pomeni več kot tisoč besed," nam je o svoji avtorski skladbi zaupala Christine.

Christine Zadnikar - 6

Z Aljošo se je že med snemanjem filma Izhod stkalo pravo prijateljstvo. (Foto: Matej Grginič)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
smuch 04.06.2013 11:06:47
Hum nevem.. Besedilo se sliši kot da je zelo na hitro napisano, name tudi petje ne naredi nobenega vtisa, nič se ne razpoje , nasplošno zelo malo da od sebe.Me ne prepriča izdelek.
Več komentarjev