VIDEO: V 80 letih je z njo navduševala seksapilna Samantha Fox, zdaj je dobila rockersko preobleko

Skupina San Di Ego je priredila pesem Touch me, ki jo je pred 30 leti pela seksapilna Samantha Fox. Njen menedžment je nad njo navdušen, zvezdnica pa ji bo lahko prisluhnila šele čez mesec dni, saj je trenutno vključena v angleško verzijo popularnega resničnostnega šova in zato izolirana od zunanjega sveta.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

San Di Ego, ena najbolj koncertno aktivnih glasbenih skupin pri nas, pripravlja drugo ploščo. Poleg novih zanimivih avtorskih komadov bodo svoj delež prispevali tudi znani slovenski avtorji, kot so Aleš Klinar, Aleksander Mežek, Tadej Vasle, Nino Ošlak in Igor Pirkovič. Posebnost plošče pa bo vsekakor priredba pesmi, ki je močno zaznamovala glasbeno sceno 80 let prejšnjega stoletja.

Govorimo o skladbi Touch me, ki jo je pela seksapilna Samantha Fox in burila sanje takratnih mladeničev. Izbira komada se ujema z njegovo trideseto obletnico, zato se je skupina San Di Ego odločila, da poleg priredbe posname tudi 'live' videospot, ki najbolje prikaže pristno energijo benda. Za video produkcijo so poskrbeli ekipa Žerjavisti, posnet pa je bil na Krompirjevi Noči na Velikem Ubeljskem v primorskem kraju, ki je znan tudi po divji rockerski publiki.

Zgodba o priredbi je pripeljala do razvoja zanimivega ozadja: s pomočjo direktorja festivala Pivo in cvetje Urbana Cente je članom naše rockerske skupine uspelo stopiti v stik z menedžmentom Samanthe Fox. Pevkina ekipa je nad priredbo navdušena, zdaj pa čakajo še na njen odziv. Samantha bo komadu lahko prisluhnila čez komaj mesec dni, saj je trenutno vključena v angleško verzijo popularnega resničnostnega šova in zato izolirana od zunanjega sveta. Tako San Di Egovci kot njihovi oboževalci in Samanthin menedžment verjamejo, da tudi pevka ne bo ostala ravnodušna, saj je različica njenega največjega hita prepojena z odličnim rockerskim zvokom in energijo, kar naredi njihov nastop pravo pašo za ušesa in oči. A to je za skupino San Di Ego že stalnica.

San Di Ego

San Di Ego (Foto: Dare Brenko)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
DeBill 26.09.2016 10:48:30
Pa bobnar od samante tolk boljš bobna. Vse je v ritmu, tale pa kr neki tupa.
Več komentarjev