VIDEO: V videospotu poleg žene tokrat tudi 7-mesečna hčerka

Priljubljen ameriški glasbenik John Legend, dobitnik devetih grammyjev, predstavlja nov videospot, v katerem želi pokazati, da ljubezen premaga vse. Poleg zanimivih lokacij po svetu pa je v videu nastopila tudi njegova družina, žena Chrissy Teigen in 7-mesečna hčerka Luna.

Ameriški glasbenik John Legend je predstavil nov videospot za skladbo Love Me Now. Sporočilo videa je ljubezen, ki nas mora voditi čez dan, ne glede na to, kaj bo prinesel jutrišnji dan. Kadri za video so bili posneti na različnih lokacijah po svetu, od nočnega življenja v Orlandu in Floridi ter lokacij v Dominikanski republiki, pa vse do begunskega taborišča v Iraku. V videu pa nastopi tudi glasbenikova družina.Manekenko Chrissy Teigen je pevec spoznal ravno na snemanju videospota za pesem Stereo, kasneje smo jo lahko videli tudi v pesmi All of Me. Poleg Chrissy pa v Johnovem najnovejšem posnetku vidimo tudi njuno hčerkico, 7-mesečno hčerkico Luno.

Pred samo objavo videospota pa je Legend na Instagramu zapisal, da v času snemanja niso razmišljali, da se bo izid videospota zgodil v istem času kot ameriške volitve: "Ko smo snemali, nismo razmišljali o volitvah. Toda v času konfliktov vsi potrebujemo ljubezen. Jaz sem jo našel v svoji družini in v glasbi. Objem moje družine je navkljub takšnemu izidu na volitvah ta dan naredil poln ljubezni in luči. Pomembno je, da pokažemo ljubezen in empatijo tudi tistim, ki so drugačni ... Vsem, ki so na robu družbe, ki so zavrženi, ki se bojijo in so pozabljeni ... Ljubezen je univerzalna. Vsi jo potrebujemo. Vsi jo lahko damo. In na koncu bo premagala sovraštvo. V to moram verjeti."

A photo posted by John Legend (@johnlegend) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
Rdeči Karton! 13.11.2016 12:35:53
Kdo? Jaka Legenda? A to je uni špiker iz radia študent? Sem mislil da ni poročen...
Piškica 13.11.2016 15:00:54
John = janez ne pa jaka bukselj... drgac pa zelo Znan pevec, ce pa njegov glas ni prisel do rovt v katerih ti zivis je pa druga stvar
Več komentarjev