VIDEO: Vsak od nas je popoln na svoj način

Skupina Bohem je posnela videospot za skladbo Nihče iz vesolja. Pri nastanku je sodelovalo kar 60 statistov, ki so jih izbrali preko dveh radijskih postaj. Najmlajši statist v spotu ima le 4 leta, najstarejši pa 88.

Bohem

Skupina Bohem je znana po izjemnih videospotih, ki so jih zaznamovali skozi leta ustvarjanja. (Foto: Matevž Kostanjšek)

Skupina Bohem je znova poskrbela za vrhunsko vizualno predstavitev svoje skladbe. Tokratna nosi naslov Nihče iz vesolja, govori pa o Mr. Perfectu, ki ne obstaja. "Vsak od nas je popoln na svoj način, zato prenehajmo z iskanjem tega ideala, ki ne obstaja in ga raje poiščimo v sebi," o skladbi pravi pevec zasedbe Matic Jere.

Eden izmed najbolj priljubljenih rock bandov pri nas je režijo spota zaupal Matevžu Kostanjšku, montažo pa Andreju Ikici.

Skupina Bohem je tudi sicer znana po izjemnih videospotih, ki so jih zaznamovali skozi leta ustvarjanja. Bohem so prvi band, ki je posnel videospot v ljubljanski operi, za njimi so snemali veličastni Il Divo, spot z naslovom Deveti junij je režiral Mitja Okorn, eden izmed najbolj opevanih režiserjev pri nas, ki mu je po uspešnem slovenskem filmu Tu pa tam uspel prodor v tujino s poljskim filmom Pisma Sv. Nikolaju, ki je eden izmed najbolj gledanih poljskih filmov kdajkoli. Spot On je jaz je režiral priznani režiser Jure Matjažič, video pa ima že več kot 500.000 ogledov. Matjažič je tudi krivec za enega izmed najboljših spotov v nekdanji Jugoslaviji, gre pa za spot skupine Bohem z naslovom Romanca.

Snemanje spota Bohem - 3

Pri nastanku videospota je skupno sodelovalo kar 60 statistov. (Foto: Andrej Ikica)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
motorla 02.04.2013 16:36:53
Bohem enostavno niso več to, kar so bili ...
Več komentarjev