VIDEO: Žan Libnik in skupina Flora&Paris predstavljajo pesem 'Potujem sam'

Skladbo Potujem sam je skupina Flora&Paris prvič odigrala novembra 2015 v oddaji Izštekani, zdaj pa zanjo predstavljajo videospot. Pesmi sta poseben čar dodala izjemen vokal pevca Žana Libnika, drugouvrščenega v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, ter saksofonist Rudi Javornik.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Skupina Flora&Paris je skladbo Potujem sam prvič odigrala in posnela v živo novembra 2015 v oddaji Izštekani, nato pa so jo fantje še studijsko obdelali.

Ustvarila sta jo Jure Tori, glasbenik, ki poleg sodelovanja s številnimi slovenskimi glasbeniki avtorsko ustvarja tudi v skupini Flora&Paris ter Orleki, in Rok Lunaček, avtor številnih uspešnic. 

Flora&Paris

Žan Libnik, drugouvrščeni v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, se je skupini Flora&Paris pridružil lani poleti. (Foto: Menart Records)

Svoj čar skladbi pa sta dodala predvsem pevec skupine Žan Libnik, drugouvrščeni priljubljene televizijske oddaje Slovenija ima talent 2015, ki se je skupini pridružil lani poleti, ter saksofonist Rudi Javornik, ki občasno sodeluje tudi s skupino Dan D, in se je Flora&Paris pridružil pred kratkim zaradi porodniške odsotnosti Tjaše Perigoj.

Skladbo so ritmično podprli Matej Fele in Mitja Tori, tudi člana skupine Orlek, ter najmlajši član skupine, bobnar Peter Jeretina.

Videospot, ki ga je skupina po odličnem sodelovanju pri videozgodbi Moja boginja ponovno zaupala režiserju Sebastjanu Oblaku.

Poglejte si, kaj so ustvarili.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Montazano1986 17.02.2017 19:39:50
Komemoracija...
Več komentarjev