VIDEO: Zaradi Bajage tvegal svoje življenje

Legenda Momčilo Bajagić - Bajaga je skupaj s svojimi Inštruktorji po petih mesecih znova prišel v Slovenijo in polno dvorano 'na noge' spravil že s samim prihodom na oder ...

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Srbska pop rock legenda Bajaga je v prestolnici po juliju, ko mu je v ljubljanskem klubu zaradi vročine uspelo odigrati le sedem skladb, tokrat postregel z veliko daljšo glasbeno poslastico.

Momčilo Bajagić – Bajaga

Občinstvo je glasbeniku ves čas 'jedlo iz roke'. (Foto: 24ur.com)

Na koncertu je predstavil skladbe z novega albuma Daljina, dim i prašina, pa tudi svoje največje hite, ki so še posebej navdušili občinstvo, pri nekaterih pa zbudili tudi spomine na minule čase. Eden izmed obiskovalcev nam je tako zaupal, da je v času služenja vojske zaradi Bajaginega koncerta zbežal čez ograjo, zaradi česar bi ga – če bi ga dobili – lahko tudi ustrelili.

Momčilo Bajagić – Bajaga

Bajaga je bil izredno dobro razpoložen. (Foto: 24ur.com)

Na koncertu smo ujeli tudi legendarnega pevca Lada Leskovarja, ki nam je razkril, da sta z glasbenikom velika prijatelja in da je bila njegova mati svojčas zaljubljena vanj. Več v videoprispevku!

Miha Guštin - Gušti

Občinstvo je pred Bajaginim nastopom ogreval Gušti. (Foto: 24ur.com)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
Debely 22.12.2012 10:54:18
a to je reportaža?
Več komentarjev