VIDEO: Bilo je le vprašanje časa: Despacito še v izvedbi 2Cellos

Največji hit tega poletja, ki združuje stare in mlade, Despacito, je dobil že mnogo preoblek, tudi slovenskih - med drugim narodnozabavno, prekmursko ... in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se ga bosta lotila 2Cellos, znana ravno po vrhunskih priredbah priljubljenih pesmi. Tudi če imate pesmi že rahlo dovolj, velja prisluhniti njuni izvedbi.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Huronski hit latino glasbenika Luisa Fonsija Despacito je tako prevzel svet, da ga vsi od otrok do najstarejših navdušeno prepevajo po celem svetu, čeprav ne poznajo pomena besedila. Gre res za neverjeten hit, ki se je sunkovito povzpel na vrh svetovnih glasbenih lestvic in niza dosežek za dosežkom – med drugim je podrl rekord v najhitrejšem dosegu dveh milijard klikov na Youtubu.

In kot je pri takšnih hitih v navadi, je seveda tudi Despacito doživel mnogo preoblek, priredb in raznoraznih izvedb. Tudi slovenskih, med drugim narodnozabavno različico, pa prekmursko, za katero je poskrbela Nika Zorjan ... Zdaj pa smo dočakali priredbo še od kraljev priredb - dua 2Cellos. 

Tudi če ste same pesmi že malo naveličani, velja prisluhniti njuni vrhunski različici.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
Ata_Smrk 09.07.2017 22:46:33
lepo. in dobro. amen.
Več komentarjev